Valaki halott erről a első gyerek után kapható kb 300 ezer ft-os pénzről?
Figyelt kérdés
nem rég halottam erről a pénzről de nem tudom hogy mikortól és hogy meddig kaptahó2013. aug. 21. 13:16
1/9 anonim válasza:
A szülés utáni most kb 60ezret akarták felemelni 280ezerre,de csak tervezet,jönnek a választások,nem lesz belőle semmi.
2/9 anonim válasza:
Ez csak egy politikai terv volt, semmi nincs belőle.
3/9 A kérdező kommentje:
pedig jó lenne most lesz az első babám és sokat segítene ez a kis pénz
2013. aug. 21. 13:23
4/9 anonim válasza:
Persze mindenkinek jó lenen pont ezért kampányos az egész, amiből nem lesz semmi.
5/9 anonim válasza:
Szerencsére csak reklámfogás a választások előtt, nem lesz belőle semmi.
6/9 anonim válasza:
Ok te megkapod ezt a 300 ezret de azt valakinek be is kell tennie . Mondjuk a ferjed 100 ezerrel többet adozik, nagyapad 100 ezerrel kevesebb nyugdijat kap, az unokaöcsed iskolaja meg nem vesz iden kretat.
7/9 anonim válasza:
300 ezres anyasági ne vicceljetek az még semmi, alanyi jogon járó alapjövedelem az lesz csak a jó. :)
8/9 anonim válasza:
Persze, kinek nem jönne jól az a maj' 300 ezer FT?!
De nem lesz belőle semmi, nagyon remélem! Hiszen kik szülnének nyakra főre emiatt? No...van tipped?
Engem már amúgy sem érintene, mivel van már egy lányom, és a következő baba sem csak a GYES-re születik!
9/9 anonim válasza:
nagyon remélem, hogy nem lesz belőle semmi.
az kellene még, hogy az indiánok még jobban szaporodjanak.
eszem megáll.
nincs elég szerencsétlen sorsú, barom szülővel megáldott gyerek?
DE!
a sok hülye majd ezért fog szülni. édes istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!