Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy öcsém látja...

Lehetséges, hogy öcsém látja halott bátyánkat?

Figyelt kérdés
7éves öcsém, ma számolt be arról, hogy éjjel, álmában beszél hozzá a testvérünk... ő még csak 4-5hónapos volt mikor a 19éves testvérünk autóbalesetben meghalt, szóval nem emlékezhet rá. Mégis milyen magyarázat van erre?
2012. febr. 2. 20:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Könnyen lehet. Fiatal gyermekeknek még nyitva van a harmadik szemük, így érzékelhetnek magasabb síkokon lévő entitásokat. Gyermekrajzokon ezért is láthatóak kék, zöld és sok más színű stilizált ember figurák.

Vagy az is lehet, hogy csak látott róla valahol képet.

2012. febr. 2. 20:10
 2/20 A kérdező kommentje:
Persze, látott róla fényképet, meg tisztában van vele hogy meghalt. De úgy gondolom ilyet nem találna ki csak úgy...
2012. febr. 2. 20:19
 3/20 anonim ***** válasza:
33%
Nem kitalálta,hanem ÁLMODOTT! A felnőttek is sokszor álmodnak a hallottaikról, vagy bármilyen hihetetlen dologról. Biztos nem látja a bátyádat,és nincs nyitva a harmadik szeme. Ne beszéljetek be neki ilyen babonákat!
2012. febr. 2. 20:27
 4/20 A kérdező kommentje:
oké tegyük fel álmodott...de mondom hogy nem ismerte bátyánkat 4hónapos volt mikor meghalt... azt álmodná hogy valaki aki meghalt beszél hozzzá? hogy találna ki ilyet?
2012. febr. 2. 20:32
 5/20 Hagenti ***** válasza:
Első válaszolóval értek eggyet.
2012. febr. 2. 20:34
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha látta a fényképét,vagy hallott róla,akkor álmodhatott is vele. A nagyapám sokkal a születésem előtt halt meg. Már gyerekeim is voltak,amikor beszélt a mamám róla,és megmutatta a fényképét. Néhány éjszaka én is álmodtam róla. Pedig nem nyílt ki a harmadik szemem.
2012. febr. 2. 20:44
 7/20 A kérdező kommentje:
én még nem álmodtam általam nem ismert halottal, és nem hinném hogy valaha is álmodnék, főleg nem olyat hogy azt mondaná nekem hogy szeret ... Öcsémnek bátyám azt mondta hogy szereti őt, és legyen erős, bátor nagyfiú...
2012. febr. 2. 20:55
 8/20 anonim ***** válasza:
Csak megálmodta,a bátyátokat...elképzelte tudatalatt ai álmaiban,ebben semmi különös nincs szerintem.Ehhez nem kell ismernie.
2012. febr. 2. 20:56
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoljak...de a szívem afelé húz hogy ez nem csak egy szokványos álom, és tényleg itt van köztünk testvérem lelke... ((bárcsak nekem is üzenne))
2012. febr. 2. 20:59
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Arra aki azt mondja, hogy neveljétek ki belőle, meg hogy butaság arra ne hallgass!

Ne éreztesd vele se te, se a szüleid, hogy nem hisztek neki, hogy butaságnak tartjátok, mert el fogja fojtani magában ezeket az élményeket. Higgy neki.

2012. febr. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!