Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges, hogy öcsém látja...

Lehetséges, hogy öcsém látja halott bátyánkat?

Figyelt kérdés
7éves öcsém, ma számolt be arról, hogy éjjel, álmában beszél hozzá a testvérünk... ő még csak 4-5hónapos volt mikor a 19éves testvérünk autóbalesetben meghalt, szóval nem emlékezhet rá. Mégis milyen magyarázat van erre?
2012. febr. 2. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges.

Ez rossz jel, mert visszajöhet, látogathat egy halott.

Olyan régóta már a mennyben kéne lennie.

2012. febr. 3. 05:27
 12/20 Evele123 ***** válasza:

Igenis lehetséges!

Én Reiki 2 után kaptam pár látogatót (szellemet), csak az a baj, hogy nehezen lehet őket ledobni magadról. Az ember a halála után 42 napig lehet itt a Földön saját erejéből, utána bezárul az a kapu, amin átmenne a túlvilágba, a fehér fénybe. Ha letelik a 42 nap (amit nehéz érzékelni, mivel az asztrális síkon nem létezik az idő fogalma, csak nekünk a 3d-s világba zárva), a szellem úgy tud létezni az asztrális síkon, hogy ellop máshonnan energiát. A kissrác nem őrült meg, ezek létező dolgok, de semmiképpen nem egészséges, hogy az elhalt még mindig ott tartózkodik nálatok.

Írj privát üzit a suttyo22@gmail.com-ra és küldök neked egy mp3 felvételt ezzel kapcsolatban, itt a gyakori kérdések weboldal nem engedi belinkelni a feltöltésemet...

Isten áldjon!

2012. febr. 3. 08:24
 13/20 A kérdező kommentje:
22:44 : természetesen senki nem mondja neki hogy butaság amit mond, inkább csak csodálkozva hallgatjuk. Anyum is hiszi hogy igazat mond...
2012. febr. 3. 08:55
 14/20 A kérdező kommentje:
05:27 : Elgondolkodtató amit írtál...remélem itt tudta hagyni a Földet és csak néha "hazajár"....
2012. febr. 3. 08:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Evele123: írtam e-mail! Nagyon érdekel amit írtál, főleg hogy személyes tapasztalataid is vannak... Várom az mp3-at
2012. febr. 3. 08:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok aki írta, hogy ne mondjátok neki, hogy butaság. Mikor félidős terhes voltam, meghalt a nagyapám, aki nagyon szerette volna látni az első dédunokáját. Miután megszületett a fiam, sokszor láttam, hogy valamit néz, kacarász. Majd mikor megtanult beszélni, elkezdett emlegetni egy bácsit. Láthatóan nem félt tőle. Engem nagyon érdekelt, hogy mit, vagy kit láthat, de neki még nem volt annyi szókincs, hogy elmondja. Ma sem beszél róla sokat, csak néha hallom, hogy mikor egyedül van sutyorog valakihez. Ha rákérdezek, hogy kivel beszél, azt mondja, hogy a bácsival. Egy nap a nagyimnál fényképeket nézegettünk és ő is nézte őket, majd az egyikre rámutatott, itt a bácsi. Kérdeztem, hogy őt látja e, azt mondta igen, de akkor sem mondott ennél többet. Most biztos sokan azt gondoljátok, hogy fantáziál a kicsi (3éves) és végül is, lehet, nem mondom, hogy nem. Ami biztos, hogy előtte soha nem láthatta a papámat fényképről sem. Nem tudom mi az igazság, én még soha nem láttam szellemet. Lehet, hogy fantáziál, nem tudom, de az biztos, hogy mikor sorolja, hogy kik laknak velünk egy házban ( a szüleimmel élünk ) akkor a bácsit is hozzá sorolja.
2012. febr. 3. 10:05
 17/20 Napkiraly ***** válasza:
100%
Kis koromban volt egy furcsa álmom. Egy 5 hónapos koromban meghalt családtagom kommunikált vele, miközben valami vörös energiamezőn (vagy vörös színű tengerben, nem is tudom) úsztam. Valóságosnak tűnt, nem is emlékszem az illetőre, de valmiért tudtam hogy ő beszél hozzám
2012. febr. 4. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Valoszinüleg mondtátok neki/vagy hallota / hogy meghalt a bátya és látott rolla képet ez megmaradt benne és öszekombiálta egy álomban 7 évesen elég nagy az ember fantáziája és nem feltétlen érti meg a dolgokat ugy ahogyan kellene.Azokrol az a dolgokrol álmodsz amin gondolkozol napközbe vagy ami történik veled,vagy amit kitalálsz magadban
2012. febr. 5. 17:52
 19/20 anonim válasza:
szerintem csak álmodta. Én is álmodtam már olyannal is, aki már a születésem előtt meghalt.
2012. febr. 14. 16:20
 20/20 kandelaber ***** válasza:
Mivel felteszem születése uta a 3. szemes meg egyéb baromságokkal traktáljátok, meg h van egy halott bátyja, az elég sokkolóan hat szerencsétlenre és ezért álmodik ilyeneket.
2012. febr. 14. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!