Mi lenne a véleményed arról, ha anyósod (nyugdijas, egyedül él, férje meghalt) a szomszédban lakna, és se ö se a férjed soha semmit nem segitenének a gyerek felügyeletében?
Szerintem meg az a nem normális, hogy elvárod anyóstól a segítséget, csak azért, mert te szültél. Hát magadnak szülted, oldd meg! Ha felajánlja és elfogadod, oké, de nem nem lehet elvárás a bébiszitterkedés semmilyen rokon felé!
A férjedet meg te ismered a legjobban, tudtad, kinek szülsz, szóval nem értem ezt az utólagos nagy rácsodálkozást.
Jah és ezt a kérdést szívesen megmutatnám a "17 évesen babát akarok, mert szerintem elég érett vagyok hozzá és a bulizás sosem érdekelt" típusú kérdezőknek, hogy lássák, nem lehet csak úgy a szülők nyakába varrni a gyereket, ha ők nem akarják.
Nem olvastam el a válaszokat, mert engem már maga a kérdés is kiakasztott.Te vagy otthon a gyerekkel, Te neked kell megoldani ezeket a dolgokat.Ha meg olyan helyre kell menned, ahová nem tudod magaddal vinni a kicsit, akkor átmész anyósodhoz, és azt mondod neki, hogy Juliska néni! El kellene mennem ekkor-és ekkor egy-két órára, tetszik tudni addíg vigyázni a Józsikára?
Ennyi!(nem is értek mostanában sok anyát, annyira nagy harci feladatnak érzik a gyereknevelést, hogy majdnem belebolondulnak, jesszus )
8-as vagyok.
Amúgy Te meg szoktad kérdezni a nyugdíjas, egyedül élő anyóst, hogy neki kell-e segítség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!