Mi lenne a véleményed arról, ha anyósod (nyugdijas, egyedül él, férje meghalt) a szomszédban lakna, és se ö se a férjed soha semmit nem segitenének a gyerek felügyeletében?
Ha a gyereked sem a kocsiban, sem a hordozóban nem marad meg, akkor nagyon elrontottad a nevelését. Talán anyósod is ezért nem vállalja, mert nem bír vele. Egy idősebb nem tud már egy kisgyerek után szaladgálni.
Az én gyerekeim is szerettek a játszószőnyegen lenni, vagy nagyobb korukban menni. De ha nem értem rá rájuk figyelni, akkor maradtak a járókában vagy az ágyukban. Nem az történt, amit ők akartak, hanem, amit én.
Soha nem volt sem az utcán, sem máshol olyan, hogy nem maradtak nyugton és ordítottak.
Kérdező, nem jogos a panaszod. Gyereket szültél egy olyan pasinak, aki nem akar részt venni a saját gyereke nevelésében, gondozásában. Akkor ki a hüülye?
Azt írod, kegyetlen világban élünk, ahol normális, ha rokonok nem segítenek. Nem, kérdező, én nem érzem magam egy kegyetlen világban, pedig nekünk sincs segítségünk, semmilyen! Csak én és a férjem. De mi folyamatosan azon vagyunk, h megoldjuk a problémáinkat, nem azzal foglalkozunk, h anyós tévét néz-e vagy mosogat. Ha tévézik, egészségére. Az ő nyugdíjas évei, azzal tölti, amivel szeretné, nincs elvárásunk felé.
Kicsit tanulatlannak tűnsz, így nem is csodálkozom a sok butaságon, amit összehordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!