Mit képzel az a szülő magáról aki hiperaktív gyereke kikapott dolgozatára sírós smiley-t rajzol és odaírja nagybetűvel, hogy "ADHD"?
Egy szövegértéses feladat után kérdések voltak feltéve a kis olvasmányból, hibátlanul alá is húzta a gyermek a megfelelő válaszokat, de nem alul ahol a kérdések mellett 3 lehetséges válasz volt megadva, melyekből egyet kellett volna aláhúzni, hanem magában az olvasmányban.
Erre mi mást lehet adni mint elégtelennek megfelelő százalékot?
A szülő magatartása már érthetővé teszi gyermeke túlzott aktivitását, folyton megértést remél gyermeke nehezen elviselhetőségére.
Annyira sajnálom mikor figyelmetlenségből adódóan nem jól old meg egy feladatot, szerencsére tele vagyunk jeles osztályzatokkal, sőt szinte csakis azzal.
Normál, városi iskolába jár.
Nekem pedig ezek szerint nulla a kudarctűrésem :) .

Kedves 10-es!
Még magamnak is sok vagyok gyakran :D !
Szegény, hogy ilyen anyukája van, de imádom, ez enyhítő körülmény?

Kattanás az volt akkor abban a pillanatban, hozzá voltam szokva, hogy mindig minden kitűnő, jeles, csillagos...
Nincs szükség speciális iskolára, mint írtam tele van a tájékoztató kitűnő érdemjegyekkel és én az első kudarcnál úgy reagálok diplomás ember létemre, mint egy pszichiátriai eset!
Szakemberek szerint a gyermekben már most kialakítottam egy extraerős teljesítményszorongást, mely visszafelé fog elsülni.
Magammal és a munkámmal lehetek maximalista, de a gyereket így tönkreteszem majd.
15!
Sajnos igazad van!
Nem egészséges a hozzáállásom, nem hagyom gyereknek lenni, hétvégén gyakran napi 6 órát gyakorolunk...
Hétköznap is órákat...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!