Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ilyen helyzetet hogyan tud a...

Ilyen helyzetet hogyan tud a szülő kezelni?

Figyelt kérdés
Amikor a 4 éves kislány nagy, rángatózásokkal tarkított hiszti közepette lehülyézi, plusz még büdös k u r v á n a k is titulálja az anyját?
2014. jún. 8. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy felállítanám, elmagyaráznám hogy így nem viselkedünk, ilyeneket nem mondunk. Aztán mehetne büntetésbe, hogy érezze a súlyát. Ha mégegyszer ilyet mondana a szájára csapnék ez tuti.
2014. jún. 8. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Ha hisztizik, akkor rá sem néznék, mintha nem is látnám.
2014. jún. 8. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

A földön fetrengős hiszti a dackorszakban még a legjobb nevelés mellett is előfordul, ez ellen csak a lesz..rom tabletta a megoldás, hogy a szülő mély levegőt vesz és várja a végét. Ez pár hónap után csendesül el elmúlik.

Na de a büdös k....-t honnan hallotta, az nem úgy kezdődik,hogy a gyerek ezt mondja az anyjának, az kezdődött egy szimpla hülyével valamikor még régen és akkor nem lett rendbe téve a fejecskéjében anno, hogy ilyet nem mondunk. Úgyhogy szerintem ez itt a nagy baj, hogy ilyen szavakat használ. Ilyenkor már nehéz kezelni, ide nem lett volna szabad eljutni.

2014. jún. 8. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
máktea
2014. jún. 8. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
56%

Egy pedagógiai pofonnal, hogy megtanulja, ilyet nem mond senkinek, főleg nem az anyukájának.

De egy ekkora hisztériáért is kijár ez. Vagy még most nevelik meg, vagy később mégúgy se...

2014. jún. 9. 00:11
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Az én fiam 3 évesen hülyézte le az apját.

Nagyon engedékeny vagyok, talán túl sok mindent ráhagyok, de akkor kapott egy pofont a szájára. Persze elkezdett üvölteni, de mikor megnyugodott megszeretgettem, és elmondtam neki, hogy nagyon csúnya dolgot csinált, nem szabad így beszélni, és ha még egyszer előfordul, megint szájra csapás fog érte járni. Azóta nem fordult elő hasonló.

Egyet értek azzal, hogy ez nem most kezdődött, már rég tisztázni kellett volna, hogy "ki is a főnök". Liberális nevelés ide vagy oda, azért mindennek van határa....

2014. jún. 9. 02:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 9. 06:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Hisztire az a gyógyír, ha megtanulja, hogy nem ér vele el semmit. Csúnya beszédre, tiszteletlenségre pedig ha ezeket ti is elítélitek, jó példát mutattok ill. büntetés, pl. sarokba állítás, játékmegvonás.
2014. jún. 10. 06:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Már mindent leírtak előttem, egyet is értek a módszerekkel, csak annyit jegyzek meg, hogy szerintem elég fura, ha egy 4 éves ismeri a b***s k***a kifejezést… lehet, hogy mi lakunk „túl jó” környéken, de ilyeneket a környezetemben lévő gyerekek nem az oviban tanulnak egymástól, és nekem erről rögvest az ugrik be, hogy otthon hasonló kifejezésekkel tarkított szülői „hisztik” lehetnek – akkor viszont miért várjuk el, hogy a gyerek ne ezt csinálja?
2014. jún. 12. 09:06
 10/12 anonim ***** válasza:

sajnos ezt a kifejezést hallhatta bárhol.

Én nagyon figyelek, hogy a gyerekemet megvédjem ilyesmitől, de pl. tegnap a strandon reggel a mellettünk dagonyázó helyi menő fiatalember a qrva isten(BOCSÁNAT, BOCSÁNAT, BOCSÁNAT!!!) kifejezést használta. Nekem szemem se rebbent, hogy a lányom nehogy észrevegye, hogy ezt mekkora bajnak gondolom, de nem jól sikerült, tuti rángott a fejem, meg ránéztem a srácra ÚGY, mert a lányom(3,5éves) pár óra múlva elkezdte mondogatni csak úgy a homokozóban játék közben.

Hát azt hittem elsüllyedek.

2014. jún. 12. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!