Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Letezik rajtam kivul meg...

Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tehetek rola, nem vagyok gonosz ember, de lany letemre utalok gyerekek tarsasagaban lenni.Idegesito, verekedos kis bogomasinak, az agyamra mennek.
2009. dec. 30. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelmet nem lehet irányítani...
2010. jan. 7. 19:40
 52/61 A kérdező kommentje:
Valoban nem lehet...igen, bizonyara talalhattam volna olyat, akinek nincs gyereke, de mivel ot szeretem, ezert inkabb elfogadom a gyereket is.
2010. jan. 7. 19:52
 53/61 anonim ***** válasza:
43%
Már bocs, de nem úgy tűnik a kérdésedből, hogy elfogadnád. Akit én elfogadok, nem nevezem idegesítő, verekedős bőgőmasinának, akinek utálok a társaságában lenni. Egyébként meg mit aggódsz a párodnak van gyereke, lehet elég neki egy is. Neked nem is kell szülnöd soha.
2010. jan. 7. 21:10
 54/61 A kérdező kommentje:
minek valaszolsz, ha el se olvasod normalisan a kerdest?Agyamra mennek az ilyenek.
2010. jan. 7. 21:13
 55/61 anonim ***** válasza:
22%
Van valami ami nem megy az agyadra? A párod lánya, a kommentelők. Miért nem kezdesz valamit az életeddel és foglalkozol olyannal ami nem megy az agyadra. Jó tanácsként írtam, csinos lányként kereshetnél magadnak olyan párt, akinek nincs gyereke és hozzád hasonlóan utálja őket. Nézd végig a válaszokat, hátha írt itt olyan. A fórum helyett kérdezgethetnéd otthon a családod és ők biztos azt válaszolnák amit hallani akarsz. Ilyen egyszerű és akkor máris nincs mi az agyadra menjen és boldogan élhetsz míg meg nem halsz.
2010. jan. 7. 21:30
 56/61 A kérdező kommentje:
ha valaki nem erti meg tobbszori elmondas utan sem, amit magyarazok, az az agyamra megy, legyen gyerek, kommentelo vagy barmi mas.De sztem ezzel nem vagyok egyedul.Es mar mondtam, hogy szeretnek sajat gyereket.De ahhoz, hogy valaszolj, az osszes oldalt el kene olvasnod, nem csak az elsot meg az utolsot.
2010. jan. 7. 21:44
 57/61 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Én nem olvastam el az összes oldalt, de én is utálom a gyerekeket! Ki nem állhatom őket, idegesítenek, az egész életet tönkre teszik, akaratosak, makacsok, stb, órákat tudnék mesélni, hogy mennyi mindent utálok bennük.

A terhességtől meg egyenesen hányingerem van. Nálam valószínű, hogy valamiféle fóbia áll az egész mögött, nem tudom, te hogy vagy vele.

Ettől függetlenül persze, hogy lehetünk jók, az életünk lehet teljes és tökéletes, mert mindenkinek más jön be.

Párom is van, nem vagyok önző, tudok gondoskodni, de ez az egész...

Mindegy, hajrá, fel a fejjel. :))

2010. jan. 18. 13:04
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én sem szeretem a gyerekeket. 21 éves lány vagyok, de nem tudok a gyerekekkel mit kezdeni, nem köt le, ha foglalkozhatok velük, sőt inkább nyűgnek érzem őket. Nincs sajátom, és úgy érzem, nem is akarok, csak rokongyerekeket sóznak néha rám. Nem értek a nyelvükön. Untatnak. Ha nem bírnak magukkal, akkor meg idegesítenek. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
2010. jan. 25. 16:46
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

szia, bocsi nem olvastam végig a kommenteket, de igen létezik:D..én sem szeretem őket. tudom hogy én is ilyen voltam, és ezért minden elismerésem a szüleimé^.^, de biztos hogy nekem nem lesz gyerekem, és azt se hagyom hogy rámsózzanak eggyet.

nem arról beszélek hogy abszolút utálom őket, a gyermeki gondolkodásmódot szerintem épp hogy fontos lenne megtartani, de pl egy kisbabát nem tudnék elviselni..(20/L)

2010. márc. 2. 12:08
 60/61 anonim ***** válasza:
én se szeretem a gyerekeket: D 14/L vagyok, mások szeretnek babázni (élővel), én utálom a kisbabákat... nem szeretnék gyereket.
2010. ápr. 24. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!