Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a gyerekeket?
Szia!
Én nem olvastam el az összes oldalt, de én is utálom a gyerekeket! Ki nem állhatom őket, idegesítenek, az egész életet tönkre teszik, akaratosak, makacsok, stb, órákat tudnék mesélni, hogy mennyi mindent utálok bennük.
A terhességtől meg egyenesen hányingerem van. Nálam valószínű, hogy valamiféle fóbia áll az egész mögött, nem tudom, te hogy vagy vele.
Ettől függetlenül persze, hogy lehetünk jók, az életünk lehet teljes és tökéletes, mert mindenkinek más jön be.
Párom is van, nem vagyok önző, tudok gondoskodni, de ez az egész...
Mindegy, hajrá, fel a fejjel. :))
szia, bocsi nem olvastam végig a kommenteket, de igen létezik:D..én sem szeretem őket. tudom hogy én is ilyen voltam, és ezért minden elismerésem a szüleimé^.^, de biztos hogy nekem nem lesz gyerekem, és azt se hagyom hogy rámsózzanak eggyet.
nem arról beszélek hogy abszolút utálom őket, a gyermeki gondolkodásmódot szerintem épp hogy fontos lenne megtartani, de pl egy kisbabát nem tudnék elviselni..(20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!