Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Letezik rajtam kivul meg...

Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tehetek rola, nem vagyok gonosz ember, de lany letemre utalok gyerekek tarsasagaban lenni.Idegesito, verekedos kis bogomasinak, az agyamra mennek.
2009. dec. 30. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem azok az emberek mondják hogy nem szeretik a gyerekeket akik éretlenek,tulajdon képpen maguk is gyerekek,és még egy csoport akiknek életükben nem volt olyan kapcsolata férfival amiben azt tudta volna mondani BOLDOG vagyok.
2010. jan. 1. 21:43
 22/61 anonim ***** válasza:
85%
És ezt te honnan tudod? Ismersz tán minden embert aki nem kedveli őket esetleg nem is lesz neki? Vagy azt hiszed mindenki attól boldog amitől te? Biztos van aki éretlen, de van olyan is aki nem szereti őket és kész, ennyi... Én pl házas vagyok, szerintem nincs jogod megmondani, hogy valójában nem is vagyok boldog vele csak azért mert nem rajongok a kicsikért és nem is hiányoznak... Ilyen sztereotípiákat én is tudok mondani, hogy a nők miért akarnak annyira szülni és egyik sem épp szép, de nem mondom mert másokat nem ismerek.
2010. jan. 1. 21:49
 23/61 anonim ***** válasza:
88%
Van egy kedves, aranyos, okos kisfiam. Van egy húgom akit ellenem nevelt az anyám. Van egy anyám aki szerint a gyereknek ki kell érdemelnie a szülő szeretetét, és ez az anya utálja a gyerekeket...
2010. jan. 2. 02:38
 24/61 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha nem lesz gyereked, mert most azt mondod, nagyon sokat veszítesz!

Nekem van 2 már majd felnőttek lassan, és olyan élményekben volt részem a nevelésük során amit sosem hagynék ki és ha nincs gyrekem sosem tudom meg.

Ezt csak azért írom le, mert én sem szeretem a gyrekeket ennek ellenére, kimondottan idegesít a másé, és sajnos még rokon gyerekekkel sem tudok úgy viselkedni ahogy kéne. Egyszerűen nem érdekelnek, nem tudok egy kisbabától "ütyürü pütyürü" elolvadni. Hidegen hagy!

De a 2 enyémet imádom csak ők érdekelnek és kész, akár milyenek úgy fogadom el őket (persze jó gyerekek most nehogy félreérts, de van hogy szemtelenk, sőt nyávog a lány). Nem bántam meg, hogy ők vannak, nélkülük az életem semmit nem érne. Hidd el, így van ez!

2010. jan. 2. 08:35
 25/61 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 21.09-es ha annyira boldog és teljes az életed a férjeddel gyerek nélkül, akkor minek veszed magadra a leírtakat. Tudod a mondást, akinek nem inge...

Na mindegy, hitegesd csak magadat.

Egyébként meg miért kéne mindenkinek gyereket szülnie? Modern világban élünk, rendelkezésre állnak különféle védekezési módok. Úgy tudom lehetőség van 18 év felett műtétre is, ha valaki végleges megoldásra vágyik.

Aki meg az utcán már a gyerekek látványától irtózik, forduljon pszichologushoz, mert az nem normális dolog. Vagy járjon kocsival és az utat figyelje, ne a járókelőket. Boltba meg járjon éjjel vagy olyan helyre ahova gyerekek nem mehetnek.

2010. jan. 2. 11:21
 26/61 anonim ***** válasza:
85%
Én nem is az, hogy nem szeretem a gyerekeket, egyszerűen csak sosem tudtam mit kezdeni velük, ott van, elbeszélget magával, vigyorog, én mag csak "heehh" vigyorgok vissza mint a tejbetök és fogalmam sincs mit kéne mondanom vagy csinálnom! :D Aztán tavaly ilyenkor kb elébe mentem a dolgoknak, és úgy döntöttem elmegyek egy gyerektáborba vezetőként. 6-12 éves korig vettek részt a gyerekek. Külföldön voltam, külföldi gyerekekkel, így aztán még a nyelv is problémát okozott, de totálisan beléjük szerettem. Volt néha vita, igen verekedés is, de nem lehettem csak néző, nekem kellett közbe szólni, tőlem várták az unalmukra a megoldást, játékokat, egyebeket és hihetetlen mennyire jó volt végignézni azokon a csillogó szempárokon! :) Azóta imádom a gyerekeket, és bár még mindig kicsit nyögve nyelősen, de szívesen kommunikálok is velük :) A kisebb, gagyogós gyerekekkel még mindig nehezen bírok, de ők legalább mindennek örülnek :D
2010. jan. 2. 11:40
 27/61 anonim ***** válasza:
86%

Azért válaszolok, mert foglalkoztatnak az ilyen emberek mint a kérdező és a társadalom ebből a szempontból. Más miért tüntethet hogy fogadják el a melegeket vagy ne használjanak igazi bundát? Engem meg ez a téma érdekel. És ellentétben veled és megpróbáltam normálisan írni, de a tiédből érzem a nemtetszést és azt hogy úgyis neked lesz igazad. Nem is érted amit mondom. Nekem nem fóbiám van a gyerek irányába csak nem szeretem őket. És azért mondtam hogy mindenhol lehet velük találkozni, arról nem is beszélve hogy rengeteg állatom lévén a gyerek sajnos mindig megtalálnak, mert ha nem lehetne velük találkozni, nem lennének társadalmi elvárás akkor nem lenne a probléma sem. Ami pedig az hogy a társadalom elvárja hogy szüljünk és szressük a gyerekeket. Épp ezért aki nem szereti őket az fél hogy valami baj van vele és fél attól amit a többi embertől kap/hat ezért. Ezen van a lényeg. Ha senkit nem érdekelne a dolog akkor az illető embert sem érdekelné hogy nem szereti őket. Csak mint nomrális ember, izgatja hogy mások elfogadják-e főleg ha valójában semmi rosszat nem is tett csak van egy különböző gondolata.

Ha válaszolok azt azért teszem, mert szeretném ha elfogadnák az ilyen nőket (mert persze a férfiaknál nem is olyan nagy baj...) és nem lenéznék, még annyira sem, hogy 'úgyis nekem lesz igazam, te meg majd megtudod mit vesztesz'. Szerintem ha egy ember annyira beleássa magát a dologba mint én akkor ismerheti magát annyira hogy döntése helyes legyen. Lehet hogy valaki megbánja, sőt biztos hogy sok ilyen van, de azok úgy is kezelték ezt a témát, lerendezték gyorsan mintha ez nem egy halálos fontosságú kérdés lenne aminek sok időt kell szentelni.

2010. jan. 2. 14:52
 28/61 anonim ***** válasza:
78%
Én is így voltam a gyerekekkel. 1,5 éve a párom,akivel akkor már 9 éve voltam együtt, egyre többször hozta fel a gyerekvállalás témát. Végül megbeszéltük és belevágtunk. Nem bántam meg,a világ legszebb dolga kismamának lenni és a legcsodálatosabb anyának. Mindenki csodálkozott,hogy nekem gyerekem lesz,hisz sose akartam. De az élet gyerekekkel teljes,most már belátom. 6hónapos kisfiú 28 éves anyukája
2010. jan. 3. 11:21
 29/61 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy létezik, szerintem mindenki így kezdi. ;) Anyukám és nővérem is, valamint jómagam is így voltam, mindegyikünk értelemszerűen a gyerekei megérkezésekor, vagy akörül váltunk elfogadókká velük szemben. De ez nem törvényszerű, csak velünk volt így. Én még sokszor most is hadakozom némi szabadságért vagy saját akaratért (amikor a gyerekeimével vitázom)... Így is az agyamra tudnak menni, de a kulcs az, hogy nem idegenek, nem máséi, hanem az enyémek. Ezt nem pótolja semmi. Szóval ne érezd magad rosszul, nem vagy ezzel egyedül, ne feszélyezd magad, ne keresd a társaságukat, vagy ne vállalj babát, amíg azt nem gondolod, hogy akár csak kicsit is, de el tudnád viselni őket. Csak türelem!
2010. jan. 3. 21:42
 30/61 anonim ***** válasza:
70%
én világéletemben utátam , ha vki kisbabával gügyögött, vagy engem rá akart venni, hogy nézzem meg. mit nézzek rajta, pont olyan, mint a többi! plusz idegesített a nyafogás, a hirtelenség stb. Ez egészen a terhességem kb. utolsó 2 hónapjáig így volt. utána kezdtem gondolni, hogy talán a sajátom mégis más lesz. na és láss csodát. :) tényeg más. pedig extra nyafogós, de imádom, nincs rá szó, mennyire. bármit megtennék érte. most 1 éves. a többi gyerek, nos, azok a több igyerek, bár egy aranyos babát (aki tényleg aranyos és szép) már képes vagyok megmosolyogni, de továbbra se rajongok értük.
2010. jan. 4. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!