Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a gyerekeket?
Hát ha nem lesz gyereked, mert most azt mondod, nagyon sokat veszítesz!
Nekem van 2 már majd felnőttek lassan, és olyan élményekben volt részem a nevelésük során amit sosem hagynék ki és ha nincs gyrekem sosem tudom meg.
Ezt csak azért írom le, mert én sem szeretem a gyrekeket ennek ellenére, kimondottan idegesít a másé, és sajnos még rokon gyerekekkel sem tudok úgy viselkedni ahogy kéne. Egyszerűen nem érdekelnek, nem tudok egy kisbabától "ütyürü pütyürü" elolvadni. Hidegen hagy!
De a 2 enyémet imádom csak ők érdekelnek és kész, akár milyenek úgy fogadom el őket (persze jó gyerekek most nehogy félreérts, de van hogy szemtelenk, sőt nyávog a lány). Nem bántam meg, hogy ők vannak, nélkülük az életem semmit nem érne. Hidd el, így van ez!
Kedves 21.09-es ha annyira boldog és teljes az életed a férjeddel gyerek nélkül, akkor minek veszed magadra a leírtakat. Tudod a mondást, akinek nem inge...
Na mindegy, hitegesd csak magadat.
Egyébként meg miért kéne mindenkinek gyereket szülnie? Modern világban élünk, rendelkezésre állnak különféle védekezési módok. Úgy tudom lehetőség van 18 év felett műtétre is, ha valaki végleges megoldásra vágyik.
Aki meg az utcán már a gyerekek látványától irtózik, forduljon pszichologushoz, mert az nem normális dolog. Vagy járjon kocsival és az utat figyelje, ne a járókelőket. Boltba meg járjon éjjel vagy olyan helyre ahova gyerekek nem mehetnek.
Azért válaszolok, mert foglalkoztatnak az ilyen emberek mint a kérdező és a társadalom ebből a szempontból. Más miért tüntethet hogy fogadják el a melegeket vagy ne használjanak igazi bundát? Engem meg ez a téma érdekel. És ellentétben veled és megpróbáltam normálisan írni, de a tiédből érzem a nemtetszést és azt hogy úgyis neked lesz igazad. Nem is érted amit mondom. Nekem nem fóbiám van a gyerek irányába csak nem szeretem őket. És azért mondtam hogy mindenhol lehet velük találkozni, arról nem is beszélve hogy rengeteg állatom lévén a gyerek sajnos mindig megtalálnak, mert ha nem lehetne velük találkozni, nem lennének társadalmi elvárás akkor nem lenne a probléma sem. Ami pedig az hogy a társadalom elvárja hogy szüljünk és szressük a gyerekeket. Épp ezért aki nem szereti őket az fél hogy valami baj van vele és fél attól amit a többi embertől kap/hat ezért. Ezen van a lényeg. Ha senkit nem érdekelne a dolog akkor az illető embert sem érdekelné hogy nem szereti őket. Csak mint nomrális ember, izgatja hogy mások elfogadják-e főleg ha valójában semmi rosszat nem is tett csak van egy különböző gondolata.
Ha válaszolok azt azért teszem, mert szeretném ha elfogadnák az ilyen nőket (mert persze a férfiaknál nem is olyan nagy baj...) és nem lenéznék, még annyira sem, hogy 'úgyis nekem lesz igazam, te meg majd megtudod mit vesztesz'. Szerintem ha egy ember annyira beleássa magát a dologba mint én akkor ismerheti magát annyira hogy döntése helyes legyen. Lehet hogy valaki megbánja, sőt biztos hogy sok ilyen van, de azok úgy is kezelték ezt a témát, lerendezték gyorsan mintha ez nem egy halálos fontosságú kérdés lenne aminek sok időt kell szentelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!