Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Letezik rajtam kivul meg...

Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tehetek rola, nem vagyok gonosz ember, de lany letemre utalok gyerekek tarsasagaban lenni.Idegesito, verekedos kis bogomasinak, az agyamra mennek.
2009. dec. 30. 15:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
39%
akaszd fel magad te szerencsétlen.ja és azt ne felejtsd el h te is voltál olyan kis vérszívó.
2010. jan. 4. 16:06
 32/61 anonim ***** válasza:
82%
Szegyén utolsó elég boldogtalan lehet ha ilyen érzelemkitörései vannak azért mert valaki máshogy gondolkodik. :(
2010. jan. 4. 16:14
 33/61 anonim ***** válasza:
30%
de miért kell úgy fogalmazni hogy vérszívó miért nem mondod azt hogy gyerek
2010. jan. 4. 16:27
 34/61 anonim ***** válasza:
58%
Lehet hogy valaki írt ilyet, én nem. De az is az ő dolga, ő baja ha ilyet mond. Attól sem te, sem a gyereked, sem más gyerek nem lesz rosszabb vagy kevesebb.
2010. jan. 4. 16:28
 35/61 anonim ***** válasza:
29%
16:14-es vagyok,a "boldogtalan"!!!képzeld nem vk boldogtalan,most élem életem legboldogabb korszakát,21 hetes kismama vagyok,és nagyon bosszantó h az ilyen ringyók 23 éves fejjel így beszélnek a gyerekekről.remélem az ilyennek soha nem lesz gyereke amikor pedig már szertné.
2010. jan. 4. 17:13
 36/61 anonim ***** válasza:
78%
És téged mi tesz jobbá náluk? Semmi. Ugyanúgy beszélsz vagy még csúnyábban, mert itt elég békés beszélgetés folyt! Vagy neked szabad így beszélni mert szereted a gyerekeket és lesz is? Ha te boldog lennél és nyugodt akkor nem érdekelne más... Amúgy ki mondta ezt? Csak én nem olvastam figyelmesen?
2010. jan. 4. 17:17
 37/61 anonim ***** válasza:
79%

És talán a fogalmakat is tisztázni kéne. A ringyónak semmi köze ahhoz hogy akar-e gyereket vagy nem. Urambocsá te is lehetsz ringyó, függetlenül attól hogy mit gondolsz a gyerekekről.

Szép dolog... Az ártatlan kismama legszebb kivánsága hogy egy általa nem is ismert személy akassza fel magát... De te azért jobb vagy, ugye?

2010. jan. 4. 17:19
 38/61 anonim ***** válasza:
70%
Szia!...nem tudom jó ember vagy ,vagy nem,megnyugtatni ,megerősíteni nem tudlak.Sokban függ az attól hogy hogyan viselkedsz az általad nem kedvelt gyerekekkel...hogy csak az orrod húzod el a jelenlétükben,vagy amikor nem néz oda anyu bele is rúgsz. A kérdésed elég furára sikeredett,mint láthatod a válaszolók nagy többsége sem azonosulni,sem értelmezni nem tudja a kérdésed üzenetét.(én sem) Ha olyan emberekkel akarsz beszélni akik nem szeretik a gyerekeket,kérlek fogalmazz úgy hogy azoknak szóljon,mert így természetesen elég vérlázítóan buta dolog volt gyerekes anyukák által látogatott internetes oldalra kiraknod.Ha problémának érzed a gyerekek iránt táplált utálatodat,akkor is át kellene fogalmaznod,mert abból amit leírtál az jön le hogy még büszke is vagy emiatt magadra...A gyerek csak gyerek,saját nyelvük,saját világuk van,és rengeteg szeretetet kérnek,de cserébe sokáig csak gondot adnak,egyben végtelen boldogságot is.Hogy utálod őket a te dolgod. Azt neked kell eldönteni hogy 40 évesen 4 macskával élj boldogan,vagy inkább családban.
2010. jan. 4. 20:46
 39/61 anonim ***** válasza:
90%

de a gyerekek miért lennének vérszívók?Gondolom ha szülnél gyereket csak nem Drakulát szülnéd nem?Attól még hogy te nem szereted a gyerekeket nem kell őket csúfolni gondolj bele te is voltál gyerek akkor te is vérszívó vagy?nem azt mondom hogy minden gyerek szent mert igen is vannak olyan gyerekek amelyek hisztiznek,csúnyán beszélnek,leégetik az embert hála isten az én gyerekemet meg tudtam nevelni és nem hisztizik amikor boltba megyünk nem vágja le a hisztit hogy márpedig neki kell a túrórúdi és a kinder szelet nem meg mondom neki hogy csak az egyiket és szépen megfordul és visszaviszi a túrórúdit.Egy gyerek viselkedése a szülein múlik meg én se szoktam leállni gügyögni a babákkal annyit mondok hogy nagyon aranyos de én az enyémet szeretem a legjobban.

(egy 3 éves gyereknek a 23 éves anyukája)

2010. jan. 4. 22:22
 40/61 anonim ***** válasza:
84%
Hat ha nem szereted a gyerekeket akkor legy ovatos a sexnel-mert nem vagy rossz ember de rossz anya lennel.Inkabb legyen egy kutyad vagy valami mas allatod.En most vagyok 5 honapos kismama es imadom ahogy rugja a pocimat.Amugy meg mar van egy 4 eves lanyom,de sz szerint egy angyal.Nem minden gyerek bogos es hisztis,a neveles a lenyeg.Szerintem veled nincs semmi baj,inkabb a genetikadal.Tobb ferfihormont tartalmaz es turelmetlen vagy.Attol nem pusztul ki a fold ha te nem szulsz soha.Legalabb idod lesz karriert csinalni.Esetleg gondoltal mar arra hogy egy gyerekkori rossztapasztalat miatt vagy ilyen?
2010. jan. 4. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!