Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tehetek rola, nem vagyok gonosz ember, de lany letemre utalok gyerekek tarsasagaban lenni.Idegesito, verekedos kis bogomasinak, az agyamra mennek.2009. dec. 30. 15:18
41/61 anonim válasza:
Dehogy vagy gonosz miért lennél?Az mivel jobb hogy valaki csak azért szül mert az olyan "trendi" közbe mer üti - vágja a gyereket meg üvölt vele,az jobb?Szerintem nem.Nem attól vagyunk jó emberek hogy azt tesszük amit a társadalom elvár és nem a szüléstől lesz egy nő nő.Én soha nem foglalkoztam a gyerekekkel különösebben soha nem érdekeltek nem álltam le gügyögni mint egy hülye egy kisbabával.A legjobb barátnőm olyan gügyögös fajta volt mindig óvónő akart lenni majd el olvadt mikor meglátott egy kisbabát.Persze szült is gyorsan egy gyereket,bár ne tette volna.Már az első éjszaka ahogy hazajöttek a kórházból üvöltve hívott hogy mennyek mert ő nem tud mit kezdeni a gyerekkel kidobja az ablakon úgy ordít.Borzalmasan viselkedett utána is ahogy nőtt a gyerek csapni való anya hogy most milyen nem tudom mert évek óta nem beszélünk.Nekem már 8 éves a lányom de most sem gügyögök kisbabáknak és nem különösen hat meg egy kismama látvány sem de a saját gyerekemet imádom és bármikor meghalnék érte mindennap el is mondja nekem hogy anya te vagy a legjobb anya a világon.
42/61 anonim válasza:
össze kéne jönnöd egyik haverommal 33 éves,és nem szereti a gyerekeket.
43/61 A kérdező kommentje:
Na, ugy latom, sikerult alaposan felkorbacsolni az indulatokat....igy visszaolvasva mindent, igazatok van, tenyleg nem fogalmaztam meg vilagosan a dolgokat.Eloszor is tisztazzunk nehany dolgot, egyaltalan nem tengenek tul bennem a ferfihormonok, abszolut noies vagyok, es egyaltalan semmifele rossz tapasztalatom nincs a gyerekkorbol, a csaladom imadott es imad a mai napig.A kerdest azert irtam ki, mert a baratomnak van gyereke, egy lanya, es egy jo darabig nalunk lakott, amit nekem eleg nehez volt elviselni.Semmifele "rugdosas apuci hata mogott" nem tortent, mert nem vagyok ennyire primitiv,buta es aljas, sot probaltam a legjobb formamat hozni, csak mint mar mondtam, nem nagyon tudok kommunikalni a gyerekekkel, es kicsit idegesitett a jelenlete.Ennyi.Es igen, mostanaban biztos nem fog erdekelni a terhesseg tema, 23 evesen orulok, hogy csinos vagyok, es szep, nincsenek terhessegi csikjaim, nem log a mellem, es nem kell ejszaka hatvanszor felugralnom, de nem hinnem, hogy ettol ringyo lennek.Es azt sem mondtam, hogy sosem szeretnek sajat gyereket, de igen szeretnek, es nem hiszem, hogy rossz anya lenne belolem, sot...Csak mint mar emlitettem, neha idegesitenek a "sikongatok", foleg mert szerintem nagy resze csak agyjatszasbol meg nyalizasbol csinalja...
2010. jan. 6. 15:39
44/61 anonim válasza:
Szerintem nem kell magyarázkodnod egyáltalán.Te ilyen vagy én meg olyan a másik meg amolyan és kész.És természetes hogy örülsz annak hogy szép vagy és csinos és nincs terhességi csíkod,hidd el ennek én is nagyon örülnék de sajna én kövér vagyok és csíkos.És még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy minden gondolatod a szülés körül forogjon,élvezd az életet és kész.Ez a te életed és magadnak éled nem másoknak.
45/61 anonim válasza:
Én sem tudtam mit kezdeni lánykoromban a gyerekekkel,a párja gyermekével főleg nehéz megfelelően viselkedni egy nőnek,szerintem.aztán jött a lányom és nagyon tudtam őt imádni,de a kisfiukat nagyon nem kedveltem!Már 6 éves a fiam,igazi rossz csont és magam is meglepődök milyen jól tudom tolerálni(viszont a 15 éves nővére kevésbé).Szerintem is nagyon fontos,hogy akkor vállaljunk gyereket amikor már az a legfontosabb számunkra,nekem ez sikerült,neked is kívánom!
46/61 anonim válasza:
szia, szinten 23 éves vagyok, lány, és én sem szeretem a kisgyerekeket, pedig tanár vagyok. vicces ugye? az általános sulisokat bírom, felsősöket.
de egyáltalán nem vagyok oda a kisbabákért, nem tetszenek, és sokkot kapok, ha belegondolok, hogy nekem szülnöm kellene,... nem bírom magam elképzelni anyukaként, azzal az óriási felelősséggel. szóval nem vagy egyedül.
47/61 anonim válasza:
Én 2 gyerekes anyuka vagyok,és úgy gondolom,h semmi gond nincs azzal,h nem szereted a gyerekeket.Az korrekt,h nem szülsz(sokan csak azért szülnek,h megfeleljenek)DE!Egy kicsit szeretnélek kijavítani:nem minden anyukává váló nőnek vannak terhességi csíkjai,lógnak a mellei,és kel fel éjszakánként 100x a picihez.Én 37 éves vagyok,nem vagyok telel csíkokkal,és (igaz,h nem nagyok,talán azért)a cicijeim is teljesen rendben vannak(szoptattam mindkét gyereket).Ezek a dolgok inkább a genetikán múlnak.A nagyobb gyerek kezdetektől végig aludta az éjszakát,a pici 1x-1x kel,ha oka van(fogzás,hasfájás,fázik stb.)Szval az anyaság nem csak negatívumokról szól.De ezt nem azért írtam,h megváltoztassalak,csak úgy gondoltam,ez is az igazsághoz tartozik!
48/61 anonim válasza:
Kedves utolsó nagyon igazad van! De ha valaki ezektől fél, akkor nem fogja nagyon vígasztalni amit írtál, mert mint mondtad genetika! Szóval nem sokat tehet érte, hogy ilyen legyen! Kísérletezni meg nem biztos hogy akar hogy majd meglátja, milyen lesz utála a bőre... Aki akar gyereket annak ez nem akadály aki meg nem és komolyan nem, az nem ilyen dolgok miatt. Szerintem..
49/61 anonim válasza:
Utolsó kedves válaszolónak:az előtted vál.vagyok.Igen tökéletesen igazad van!
50/61 anonim válasza:
és huszonháromévesen, csinosan, nem lógó mellekkel, terhesslégi csíkok nélkül nem találtál mást csak akinek már van egy gyereke mástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!