Letezik rajtam kivul meg valaki, aki nem szereti a
gyerekeket?
Figyelt kérdés
Egyszeruen nem tehetek rola, nem vagyok gonosz ember, de lany letemre utalok gyerekek tarsasagaban lenni.Idegesito, verekedos kis bogomasinak, az agyamra mennek.
Van egy ismerősöm, ő olyan, hogy ki nem állhatja a gyerekeket. Hülyét kap ha meglát egy gyereket, mint akinek állatundora van úgy csinál. :) Érdekes jelenség, már vagy 20-22 éves a lány, és a mai napig így gondolja.
2009. dec. 30. 21:56
12/61 anonim válasza:
Én mióta az eszemet tudom imádom őket (már van is egy fickóm), de nem gondolom, hogy rossz ember lennél. Nem vagyunk egyformák, lehet, neked ez nem ez lesz a legfőbb dolog az életededben. Ezeregy más fontos dologgal foglalkozhatsz és ne hagyd, hogy ráderőltessék mások a gy.vállalást!
2009. dec. 30. 22:28
13/61 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember! A átlagvéleménnyel ellentétben nem az egyetlen és igaz boldogság szeretni a gyereket, és szülni! Mindenkinek más az élete értelme. Ettől még nem vagy rossz. Csak készülj fel, hogy sok ember, főleg akinek van gyereke, betegként fog rád tekinteni. Az egész gyengétől a nagyon durva megnyilvánulásig bármit tapasztalhatsz. Lehet hogy már tapasztaltál is, úgy mint. Én sem szeretem őket és nem is akarok. Amíg nem ártasz nekik addig nincs baj. De mondom, ez nem valami defekt, vagy mellékvágány. Ez teljesen normális dolog. Én az állatokat szeretem. Más meg arra áldozza az életét hogy felneveljen pár gyereket. Miért lenne ő több? Miért lennék én több? Hát biztos, hogy nem ez alapján lesz valaki több vagy kevesebb.
2009. dec. 31. 16:33
14/61 anonim válasza:
:) létezik.Sok korom béli (25 éves vagyok) fiúk is lányok is...bár erős a gyanúm hogy inkább valamitől félnek...pl.: félnek hogy nekik nem lesz,vagy nekik nem fog menni,vagy nem tudják elképzelni a szomorú kötelességekben gazdag szülői sorsot, és inkább azt mondják "fujj,gyerek!" Persze hogy nem vagy rossz ember,csak magadnak való.Nem sértésnek szánom,de a más gyerekét nem szeretned kell,hanem elviselni és udvariasan mosolyogni. Vannak dolgok amiket csak menet közben ért meg az ember!
2009. dec. 31. 21:40
15/61 anonim válasza:
És azt el tudjátok képzelni hogy valaki teljesen normális, még csak nem is fél, egyszerűen nem akar gyereket és/vagy nem szereti őket? :) Hidd el, ilyen is van. Természetesen sok ember valamilyen problémája miatt nem akar. De szerintem ez olyan mint az igaz szerelem. Van egy olyan mondás, hogy az az igazán szerelmes, aki nem tudja megmondani, hogy miért és mit szeret annyira a párján. Van aki felsorol ezer indokot, de aki igazán nem akar és nem fogja megbánni az azt mondja hogy mert csak, így érzem. :)
2010. jan. 1. 00:57
16/61 anonim válasza:
23 évesen még én sem szerettem a gyerekeket, sőt most 30 évesen sem sikongatok ha meglátok egy babát. Kivéve ha az az enyém :) 4 hós kislány anyukája.
Azt akartam ezzel mondani, hogy még bőven van időd arra, hogy akarj saját gyereket. Ha meg nem akarsz, akkor is lehet tartalmas életed!
2010. jan. 1. 11:37
17/61 anonim válasza:
Mondjuk én magát a kérdést nem értem, miért KELL neked gyerekek társaságában lenni? Ki vagy mi kötelez erre?
2010. jan. 1. 15:22
18/61 anonim válasza:
Gyerekekkel mindenhol lehet találkozni, kéretlenül is. Akkor is odamennek hozzád ha nem kéred sőt kifejezetten kéred hogy ne... Család, barátok, utca, stb... És a társadalom kötelez rá hogy a gyerekeket szeretni kell. Tudom mert elég durva dolgokat kaptam én is, hogy nem úgy gondolkodom mint ők. És amikor mind ősanya fröcsög rád, akkor nagyon rosszul érzed magad, és a végén még elhiszed hogy te tényleg egy semmirekellő, rossz ember vagy, mert nem szereted a gyerekeket... És akkor megerősítésre van szüksége az embernek hogy nem egy mutáns szörny, hanem ugyanolyan ember mint más. Mert sokan nem így gondolják. Sajnos pont azok akiknek van gyerekük, és majd ezt az el nem fogadást nevelik beléjük is.
2010. jan. 1. 15:28
19/61 anonim válasza:
Egyébként ez valami fóbia lehet nálatok, hogy mindenhol gyerekeket láttok, akik kéretlenül odamennek hozzátok. Nekem két gyerekem van, akikkel járunk játszótérre, óvódába, orvoshoz de soha nem jött még oda hozzám kisgyerek. Mondjuk ha odajönnének sem zavarnának.
Az meg hogy az utcán megy egy gyerek miért zavarna? Te már attól rosszul vagy ha látsz az utcán egy gyereket?
A nem idén barnultak jobban zavarnak, de őket meg törvényileg sem lehet utálni. Bár olyan helyen lakom ahol nincsenekk és olyan óvódába (magán) járatom a fiam ahol szintén nincsenek.
2010. jan. 1. 15:44
20/61 anonim válasza:
Én se szeretem a gyerekeket.
Rosszúl vagyok, ha a családban hallok róluk, vagy látom öket az utcán.
Nem is tudom hova kéne költözzek, ahol nincsenek gyerekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!