Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 6 éves fiam majdnem megfojtott...

6 éves fiam majdnem megfojtotta testvérét? Milyen büntetést találjak ki?

Figyelt kérdés

Arra lettem figyelmes, hogy a kiscsoportos korú tesója szabályosan fuldokolva veszi a levegőt, azt hittem valamit lenyelt, de aztán mire magához tért a köhögésből mondta hogy szorította a nyakát a tesója. Vörös is a nyaka. Szépen játszottak, aztán valamiben tán nem egyeztek. Akármit is mondtok, lehet rosszul tettem de nagyon elvertem a kezét és a fenekét dühömben,kirángattam a fürdőbe, lezuhanyoztam és vacsora nélkül kell feküdnie. Nem jöhet ki a szobából. Tesója ágyneműjét kihordtam a kisszobába, nem aludhat vele.

Tudom nem szabadott volna indulatból cselekednem, elég birkatürelmű vagyok, nálunk a büntisarok a büntetés. De most azt hittem megkattanok, amikor megtudtam, hogy folytogatta.

Szerintetek mi lenne részemről a helyes ilyen esteben, ami remélem nem következik be többet, és ezek után?

2013. jún. 4. 20:17
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
35%
Ha megfojtja, akkor gyilkos is. Ez nem életkortól fűgg.
2013. jún. 10. 09:54
 42/43 A kérdező kommentje:

Úgy érzem ki kell egészítenem a kérdésemet vagy kommentemet, mert már a sokadik privát levelet kapom, amiben annyira érdeklődnek, hogy a verésemnek meglátszott-e a nyoma. Nem tudom miféle "perverzió" lehet ez, nekem sosem fordul meg a fejemben ilyet boncolgatni. Szóval nem kérek több levelet, itt a válasz: igen, pár percig meglátszott a nyoma, mint minden másnak egy extra fehér bőrű gyereken!!! Nem vertem véresre a gyereket, nem lett hurkás se a helye. Kapott a seggire és a kezére. Biztosan piros lett a fene nem nézegette. De nem maradt nyoma másnapra!

Remélem kielégítő volt a válaszom, de talán találhatnátok jobb témát is amit boncolgattok. Fura egy érdeklődés ez.

Egyébként azóta nem volt semmi gond!! Valószínű tanult a dologból. Gondolom a lelki része nagyon megviselte.

2013. jún. 23. 13:51
 43/43 anonim ***** válasza:
Rugdosd szet
2021. nov. 28. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!