Nem egészen 2,5 éves kisfiamat sportbabakocsiban viszem, ha vásárolni megyünk vagy a testvérét viszem oviba. Többen beszóltak már miatta. Tényleg rosszul teszem?
nem tudom
de nem foglalkozz vele a ti dolgotok :-)
bár nekem a lányom most 2 éves de már vagy fél éve gyalogolunk, mindig szánok elég időt arra h odaérjünk ahová és viszek hátizsákot a vásárlásnak
nekem furi h még 3 évesen is egyesek kocsiban viszik a gyereket, de nem szólnék be az ö dolguk
Húúúú, de okos tud mindenki, nagyon szeretem, ha beugatnak, általában elég gorombán szólok vissza.
Én megértem a helyzeted, ne foglalkozz senkivel, jól csinálod!
Nem kell velük foglalkozni.
Az én közel 2 és fél éves fiam is tud sétálni, hisz van 2 lába, járni is tud, de minden leköti a figyelmét, így célirányosan időre például gyalog sehová nem tudunk könnyen elmenni. Mivel kis településen élünk, így bicajjal szoktam elintézni a dolgokat, a fiamat pedig beleültetem a kisülésbe. Ha busszal megyünk valahová, elég őt is feltenni a buszra, nem még a kocsit, így van, hogy fél úton kézbe viszem. Persze már ameddig tudom, mert olyan 14 kg körül van. Nem könnyű.
Ha pedig olyan az idő, például csúszik az út, hó van, nem lehet bringázni és mondjuk el kellett menni az orvoshoz vagy a boltba, akkor fogom és beleültettem a sportkocsiba. Mert sokkal könnyebb úgy megoldani. Senki nem szólt meg érte, de ha megszóltak volna, engem nem különösebben érdekelt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!