Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem egészen 2,5 éves kisfiamat...

Nem egészen 2,5 éves kisfiamat sportbabakocsiban viszem, ha vásárolni megyünk vagy a testvérét viszem oviba. Többen beszóltak már miatta. Tényleg rosszul teszem?

Figyelt kérdés
Ha időre kell menni vagy sokmindent venni, nem tudom a sok szatyrot cipelni meg a gyereket húzni-vonni, ha elunta. Így meg gyorsan végzünk mindennel.
2013. febr. 21. 09:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én erre a következőt javaslom: meg kell kérdezni a beszólogatókat, hogy van-e neki gyereke. Ha azt mondja, hogy nincs, akkor "ne szóljon bele, mert nem is ért hozzá", ha meg azt mondja, hogy van, akkor "meg törődjön a sajátjával" :D

Lehet, hogy én vagyok antiszociális, de basszus, az agyam eldobom, hogy boldog-boldogtalan vadidegenek menidenbe beleugatnak.

A leírásodból úgy veszem ki, hogy nem mindig kocsiztok, szóval a gyerek tud sétálni is - ez esetben szerintem, ha nektek így jó, csináld nyugodtan.

2013. febr. 21. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

mondjuk azt már túlzásnak érzem mikor az oviba jön babakocsival a gyerek és ott is hagyják az oviban a kocsit (3-3,5-4 éves gyerek)

nekem 3 gyerekem van és sok esetben a babakocsi inkább akadályoz mint segít pl ha szétkolbászolnak 3 fele :-)))

de én gyesen vagyok és nagyon ráérek és nem zavar ha 3 óra alatt vásárolunk be a boltban ami csak 10 perce van

2013. febr. 21. 12:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Ránk is néztek már furán, akár babakocsiban ült a 2,5 éves, akár a hátamon. Mer' azt nem látja/tudja, hogy a gyerek bölcsiben volt, ahol rommá szaladgálta, tornázta magát, vagy hogy már előtte 2 órát voltunk a mezőn a kutyával, vagy hogy az ajánlott csomagért bumlizunk időre a postára...

hangulatomtól függően én is néztem már vissza csúnyán, számoltam 20- ig... Tojni rájuk:), persze nem mindig könny:).

2013. febr. 21. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!