Etetnéd a 3,5 éves (egyébként ügyesen enni tudó) gyermekedet, ha ezt kérné tőled, azzal az indokkal, hogy a testvérét (14 hós) is etetem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 14:56
1/10 anonim válasza:
Persze, ha kéri!
Lányom is kéri néha, hogy ő a picibaba, etessem, de van hogy ő a nagylány, akkor maga eszik.
2/10 anonim válasza:
Én szoktam etetni, ha ráérek. Nincs ebben semmi. Ettől még tud ő egyedül is enni.
3/10 anonim válasza:
Igen. Nem fog emiatt visszaszokni az etetésre, csak érezni akarja, hogy őt is ugyanúgy szereted, mint a testvérét :)
4/10 anonim válasza:
Igen, így próbálja a figyelmedet felhívni magára. Persze ez néha időigényes. Én pont most etettem meg a 3,5 évesemet. :)
5/10 anonim válasza:
Igen:)
Ne ebből legyen a vita köztünk.
Ha igényli, hogy vele is törődjek, akkor miért ne.
7/10 anonim válasza:
Igen, ha megtehetem, miért ne? Úgyis olyan kis önálló akarnok, mindent egyedül akar csinálni.
8/10 anonim válasza:
semmiképp. ne kapasd el. neki azt kell megtanulnia h ő a nagy. ne visszafelé fejlődjön
9/10 anonim válasza:
igen etetem...:)
van, hogy egyszerre őt és a hugát is.
tud egyedül enni, de mégis kéri, szerintem ettől nem fog visszafejlődni.
természetesen, ha nem érek rá, kénytelen egyedül enni.
10/10 anonim válasza:
Igen főleg, ha a kis tesó miatt kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!