Óvoda mellett transzformátor állomás (5m-re). Egyébként szép ovi, zöld ovi, más "kivetnivaló" nincs. Járatnád a gyermekedet ilyen oviba?
2. vagyok.
Feltételezem, hogy ha annyira veszélye lenne, akkor nem tették volna egy ovi mellé...
Úgyhogy én továbbra is azt mondom, hogy járatnám.
Édesapám villamosmérnök, sok alállomással volt dolga élete során és egyszer beszélgettünk erről.
Nem köztudott, de igen, van sugárzása, ő semmiféleképpen nem javasolja ilyen állomások közelében a hosszabb tartózkodást. Még ha nem légkábelen is megy a nagyfeszültség, hanem földkábelen, még annak is van káros hatása.
Ha lenne választásom, biztos, hogy nem ebbe az oviba íratnám a gyerekemet. Én mondjuk parázós vagyok, mert az összes felmenőm rákban halt meg, anyukám is, apukám egyszer már túlélte, de az összes nagyszülő, dédszülő. Brrrr:(
Ja, nem beszélve a folyamatos zúgásról, ami az ilyen trafóházakból jön.
Köszönöm kedves utolsó. Legalább szakmailag is megmagyaráztad.
De tényleg, akkor hogy tehették egy helyre őket? vagy ezzel nem foglalkoztak 50 éve?
Nagyon gáz.
A másik ovi meg két főutca kereszteződésénél van, buszmegálló az ovi udvara mellett. 5 percenként jár.
Melyik a rosszabb? és ez nem a körzetes.
A körzetesnél van a trafoház.
Az ovi házától olyan 25m-re. Zöld ovi. Egyébként csendes helyen van, családi házaknál, csak az a trafo........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!