Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Te mivel foglalod le /foglalna...

Te mivel foglalod le /foglalnad le egy ket ora hosszas ut alatt (esetemben repulo) 2 ev koruli gyermekedet?

Figyelt kérdés

2-2,5 oras repulo utra megyunk 2 het mulva en es majdnem 2 eves kislanyom.

Mire szamitsak? Mostanaban eszrevettem, hogy a cipo alaku mamuszomban a fuzot megprobalja beledugni a kis lukakba, meg van egy regi szandaja es azt is probalja (nem felveve) befuzni. Lattam ilyen nagyon piciknek valo gyongyfuzot, hatalmas gyongyokkel (10db) egy madzaggal, az egyik vegen egy gyonygy odarogzitve, hogy ne csusszon le a tobbi gyongy, masik vegen meg egy ceruza alaku fa, ami azert van, hogy at tudja konnyeden fuzni a gyerek a lyukon, fel a madzagra. Van hozza egy fadoboz, abba tarolhatnank a gyongyoket. Van egy masik fajta fuzos, 4 allatfiugra (kabe 10-12 cm-esek), tele vannak lyukakkal, hozza fuzok.

Van nehany album a gyerekrol, allandoan ki be akarja venni belole a kepeket, imadja a zipzart, patentot.

Van egy penztarcam, amit mar regen nem hasznalok, azon van zipzar, patent, meg lehet bele kepet tenni. Arra gondoltam, meg teszek bele altalam gyartott penzt is.

Az elobb, ahogy keresgeltem, elokerult egy regi neszeszer szeruseg, amiben a furdoszobai cuccokat lehet tarolni, utazas alatt. Fel orat siman el volt vele, ahogy huzogatta a zipzart meg patentolta ki-be.

Arra gondoltam, ebbe beleferne az osszes ilyen jatek, es meg maga a tarolo is jatek lenne. Plusz meg vinnenk a kedvenc plus kutyajat, ami nelkul nem tud lenni, meg a legkisebb rongybabajat, mert az is nelkulozhetetlen szamara.

Szerintetek ezek jok lennenek?

Ti mit vinnetek? Hatha adtok egy otletet, amire meg nem gondoltam, de le tudna foglalni a lanykamat. Zenelos kizarva, mert ugye masok nem kivancsiak a repulogepen a zenere:D

Viszek egy picike laptopot is, arra gondoltam, 1-2 kedvenc meset ratoltok (3-4 orat bir a laptop toltes nelkul altalaban)

Valakinek meg valami otlete van?

2012. máj. 15. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Valami uj jatekot / targyat, amit a gyermek me'g sohasem latott, fuggetlenul attol, hogy az mi. El lesz vele egy ideig.

Jo utat! :)

2012. máj. 15. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
pl. valamilyen matricás füzetet, amibe lehet ragasztani. Mi is repülünk, én egy ilyet vettem + az újdonságok tényleg lekötik.
2012. máj. 15. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem jok az ötleteid,tetszenek,majd én is alkalmazom.ja és ilyen gyöngyfüzös akármiket hol lehet venni?
2012. máj. 15. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 12 órát utaztunk április elején vonattal+autóval. Kisfiam van, aki elmúlt 3 éves. Nekem nagy szerencsém van Vele, mert imád utazni, ahogyan én is. :) Neki vettem színezős könyveket, mesekönyvből olvastam, sokat nézelődött, érdekelte a táj, minden, sokat bohóckodtunk, majd aludt az ölemben. Oda-vissza út rendben volt, bírta. Jobban, mint férjem és én. :D Persze olyan könyveket vettem, ami új, és tudom szereti, pl: Hupikék Törpikék, Micimackó, Bogyó és Babóca. Nagyon szereti őket, és bevallom én is :) Jó utat Nektek!
2012. máj. 15. 13:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Az enyem nem nagyon szeret utazni.

Internetrol rendeltem meg, kulfoldi oldalrol. (kulfoldon lakom es megyunk haza latogatoba.)

De biztos talalsz ilyesmit.

Itt van egy kep rola (nem innen rendeltem):

[link]

Volt egy masik is, de rengeteg gyonggyel, masfel kilos, annyi azert nem kell:D

Igazabol mar utaztunk repulovel, legutoljara 15 honaposan, de akkor masbol se allt ki az egesz ut, mint jarkalasbol. Az egesz gepen ismertek minket, mert oda-vissza mentunk. Banom is, hogy nem szamoltuk meg, hanyszor tudtunk oda-vissza menni:D Annyit ultunk csak, amennyit kotelezo volt.:Leszallasznal, felszallasnal. Azt hittem aludni is fog az ut alatt, mert Szeged kornyekerol kellett reggel 10-re Budapestre bekocsikazni, mert tatanak elintezni valoja volt ott (meg kapora is jott, hogy egy nap van a ket dolog: a mi utazasunk, meg az o ugye), aztan plazaztunk, es keso delutan indult csak a gep, de egyaltalan nem volt faradt, pedig nem aludt napkozben. Az utolso 10 percben elkezdett uvolteni, majd 5 perc utan egyik pillanatrol a masikra elaludt, es ugy oltoztettem fel, hogy fel sem ebredt, tisztara olyan volt, mint egy rongybaba...korulottunk mindenki mosolyogta.:D

Szoval azert kerdezem, hogy mit vegyek neki az utra, mert nincs kedvem fel-le rohangalni egesz ido alatt:D

Eleg kellemetlen volt a szuk folyoson minden masodpercben elnezest kerni, hogy nekiment a labaknak, cuccoknak...sokan aludtak volna, de nem tudtak miatta. Ha meg nem setaltunk, elkezdett uvolteni.

Szeretnek valami olyat talalni, amivel tuti ellesz. De mar elore felek:S

2012. máj. 15. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy ne stresszeld magad, mert megérzi és ő is stresszes lesz.

Ezek nagyon jó ötletek én is hasznosítok belőlet, bár nekem négy évesem van és busszal fogunk utazni, kb. 400 km, több megállóval, de nekem annyi a szerencsém, hogy jön egy kis barátja is, akivel tuti ellesz.

Én még viszem a hordozható lejátszónkat, meg kispárnát a lánykámnak.

2012. máj. 16. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
nyalókát a fel- és leszálláshoz, hogy ne fájjon a füle, mesekönyv, gyümölcs, ennivaló, olyasmit nem vinnék, amit könnyű szétszórni, gyöngyöt inkább csak felfűzve
2012. máj. 17. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is két évesem van. Ő a telefonomon nagyon szereti a Pet Care és Farm animal sound nevű játékokat. Ezek Androidra vannak,nem tudom milyen telód van..Ő még a régi nyomogombos telefonnal /vezetékes is képes férát is eljátszani.
2012. aug. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!