Vinnéd bölcsibe 2,5 éves gyermekedet, ha csak náthás?
Tegnap óta folyik az orra. Egyenlőre más tünete nincs.
A mai napon otthon marad vele apa. Majd itt a hosszú hétvége, ami alatt sok minden lehet...
Már most azon gondolkodom, hogy vigyem-e kedden közösségbe, ha továbbra is náthás. Igaz sokan viszik így, de az én fiam még mindig nem tudja kifújni az orrát, szívjuk neki. Bent maximum törölgetik nekik néha-néha és attól tartok, hogy nagyobb kárt csinálok, mint hasznot...esetleg rámegy a fülére. És alapesetben sem alszik 20-30 perceknél többet bent, így meg aztán pláne nem. A másik fele a dolognak, hogy én is dolgozom és a mai világban "luxus" csak egy szimpla náthával otthon maradni, de mindig oda lyukadok ki, hogy mi van, ha rámegy a cucc fülére, mert egész nap nem tudja rendesen kifújni...?
Köszi a válaszokat!
Cebion cseppet szoktam neki adni. Remélhetőleg segít valamit...
nem fog ráébredni.viszik a térdig lógó zöld taknyos,majd megfulladós köhögőst is.
ha átlátszó az orrváladék,akkor nincs gond.keddre már semmi baja nem lesz
ha viszont,zöld,sárga,akkor bakteriálisan felül fertőződött,akkor vidd dokihoz.addig meg otthoni ápolás,cebion,homeopátia,orrszívás
14.43-nál a pont!
Nem ébrednek rá a balgák, mert viszik továbbra is zöld trutyisan, majd megfulladva szegény gyereket....
Egyenlőre nem sárga, zöld jön, inkább sűrű fehér.
Próbálgatjuk az orrfújást is, hogy "trombitáljon, mint az elefánt"- kisebb-nagyobb sikerrel. persze így azért nem teljesen tisztul ki az orra, szívjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!