Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy lehet így nevelni a...

Hogy lehet így nevelni a gyereket? Minden szülő ilyen? Én sajnálom ezeket a gyerekeket.

Figyelt kérdés

Nekem nincs gyerekem, még csak 21 vagyok, de ahogy elnézem, minél többet látom ezt, annál kevésbé is akarok!

Látok szülőket bevásárlóközpontokban, parkokban, utcán, buszon, mindenhol.

És Én sajnálom a gyerekeket. Szegény gyerekkel úgy beszélnek néha a szülei, ha nem azt csinálja amit akarnak, hogy az eszem megáll. Velem így beszélne valaki, egyből ott hagynám!

A gyerek mondjuk nem akar a kocsiba beszállni, mennek a kocsi felé, és az anyuka húzza a gyereket maga után, és kiabál:"Megint mit csinálsz?! ssze-vissza mész! ELÜT EGY KOCSI! OTT JÖN, TE MEG KIMÉSZ ELÉ!"

A másik amikor valamit akar a gyerek, és nem kapja meg, akkor elkezud sírni, és a szülei: "Most fejezd be a hisztit! Mások is vannak itt, zavarsz másokat!" sír tovább a gyerek az anyja megfogja a vállánál fogja, és "Na most fejezd be!!!" Erre a gyerek megijed és még jobban sír... :S

Most komolyan, minden szülő ilyen? Sajnálom szegény gyerekeket mikor ezt látom.

Anyám azt mondta én is csináltam ilyen jeleneteket, és Ő is mérges volt rám.

Mondtam neki, hogy de bakker szegény gyerekkel nem kéne ilyeneket csinálniuk...

Erre azt mondta, "Haha! Na majd meglátod, hogy ha lefogy a türelmed, akkor te is ezt fogod csinálni, mert 100x szólsz a gyerekre, de folytatja..."

Komolyan ez megy mindenhol?

Ez szörnyű, én inkább nem akarok így gyereket, hogy ordibálnom kell vele... :S

2013. jún. 1. 11:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
Azért majd ha lesznek kisgyerekeid írd meg nekünk a te arcodon mennyire látszódik az idegesség és a düh :):)
2013. jún. 13. 18:45
 62/68 A kérdező kommentje:

Rászólás és a rá üvöltés között vn különbség.

Amikor 20-30 méterről oda fordulnak az emberek a parkolóban, hogy mi van, az nem a rászólás kategória...

HA lesz gyerekem! De nem akarok idegroncs lenni aki már mindenkire ráemeli a hangját, mert azt szokta meg hogy a gyerekre is rá KELL!

2013. jún. 13. 18:50
 63/68 anonim ***** válasza:
62%
Neked felesleges magyarázni. Majd ha felnőttél, talán máshogy látod a dolgokat.
2013. jún. 13. 19:24
 64/68 anonim ***** válasza:
Te tényleg kicsit álomvilágban élsz ,nekem 3 gyerekem van 2 fiu egy lány idösebbfiam kicsikorában a frisen festett falat össze csokizta oda törölte a csokis kezét ,jol megszidtuk mind ketten ,volt olyan is hogy mind ketten összefirkálták'a falatt azért is ősszeszidtuk ökett ,söt ma is összeszidom a nagyobat ha olyatt csinál,de nem lettek lelki sérültek mai napig szeretne annyi puszit kedveséget kapok tölük ,gyereket navelni kell mert különben csak nő mint a dudva .vagy a 2,5 évesen kiszaladt a lányom kismüanyag motorjával én szolok neki hogy áljon meg a járda szélén ,ő visszanéz és vigyorogva viszanéz és tovább megy miközben futok utána mikor utol értem akor jol megszidtam ,és büntiböl hazavitem azonal .
2013. jún. 24. 16:14
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
Annyira,de annyira felesleges kisregényt írni a gyereknevelésről a kérdezőnek.Szerintem végig sem olvassa őket,mert különben valamit illett volna felfogni belőle.De ő csak hajtja a magáét mint a pereces.Nekem is három gyerekem van,két fiú(két év korkülönbséggel)és egy kislány.Én nem mondok semmit arról milyen napjaink voltak néha,annak ellenére,hogy szeretjük egymást.Az emberek imádnak megszólni másokat,mert még mindig könnyebb más életében turkálni,mint a saját problémájukkal törődni.Biztos mindenki makulátlan,a nyugalom és a béke mintapéldánya és mindenki nyugodtan ítélkezhet az édesanyák felett,akik legjobb tudásuk szerint nevelik a gyereket.Az anya tudja mikor kell erélyesebben rászólni a gyerekre,mert ő ismeri a legjobban őt.Van amikor muszáj és nem jókedvünkből tesszük.Gyereket vállalni pedig nem muszáj.Szíved joga eldönteni,hogy akarsz-e.De ha vállalsz akkor a legeslegszerencsésebb gyereked a tiéd lesz a földön,mert egy olyan anyukát kap majd,aki SOHA egyetlen egyszer sem fog rá kiabálni.Soha nem lesz ideges egy percre sem és annak a gyereknek mindent lehet majd csinálni.Gratulálok neked előre is,szerintem vállalj gyereket,mert a tiédet nem fogja majd senki sajnálni azért,mert rákiabálsz amikor századszor sem ért meg valamit.Te leszel az anyák mintaképe..
2013. jún. 30. 13:04
 66/68 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.És még annyit,hogy mindezt úgy mondom neked,hogy egyáltalán nem vagyok a híve a kiabálásnak,meg a gyerekek ráncigálásának.Úgy gondolom,hogy szerencsés vagyok,mert kötélből vannak az idegeim,de azért álszent sem vagyok,mert igenis,velem is előfordul,hogy nincs más módszer csak az,ha rájuk kiabálok(azért nem úgy ordítok,hogy a fél utca odanézzen)Szerintem amelyik anya azt állítja,hogy a kisgyerekes évei alatt soha nem borult ki és nem szólt idegesebben a gyerekre,az nem mond igazat.De ezekre majd rájössz,ha édesanya leszel.Az anyák szeretete egyébként végtelen.Bárhogy is viselkednek a dackorszakban,mindennél jobban szeretjük őket és nincs joga senkinek megszólni minket anyákat.
2013. jún. 30. 13:19
 67/68 anonim válasza:
Imádom, hogy mindenki azzal jön, hogy MÉG nincs gyereke, meg "majd ha lesz". És mi van, ha nem lesz soha?
2020. máj. 31. 22:36
 68/68 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdezőnek elmentek otthonról
2023. márc. 26. 08:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!