Hogy lehet így nevelni a gyereket? Minden szülő ilyen? Én sajnálom ezeket a gyerekeket.
Nekem nincs gyerekem, még csak 21 vagyok, de ahogy elnézem, minél többet látom ezt, annál kevésbé is akarok!
Látok szülőket bevásárlóközpontokban, parkokban, utcán, buszon, mindenhol.
És Én sajnálom a gyerekeket. Szegény gyerekkel úgy beszélnek néha a szülei, ha nem azt csinálja amit akarnak, hogy az eszem megáll. Velem így beszélne valaki, egyből ott hagynám!
A gyerek mondjuk nem akar a kocsiba beszállni, mennek a kocsi felé, és az anyuka húzza a gyereket maga után, és kiabál:"Megint mit csinálsz?! ssze-vissza mész! ELÜT EGY KOCSI! OTT JÖN, TE MEG KIMÉSZ ELÉ!"
A másik amikor valamit akar a gyerek, és nem kapja meg, akkor elkezud sírni, és a szülei: "Most fejezd be a hisztit! Mások is vannak itt, zavarsz másokat!" sír tovább a gyerek az anyja megfogja a vállánál fogja, és "Na most fejezd be!!!" Erre a gyerek megijed és még jobban sír... :S
Most komolyan, minden szülő ilyen? Sajnálom szegény gyerekeket mikor ezt látom.
Anyám azt mondta én is csináltam ilyen jeleneteket, és Ő is mérges volt rám.
Mondtam neki, hogy de bakker szegény gyerekkel nem kéne ilyeneket csinálniuk...
Erre azt mondta, "Haha! Na majd meglátod, hogy ha lefogy a türelmed, akkor te is ezt fogod csinálni, mert 100x szólsz a gyerekre, de folytatja..."
Komolyan ez megy mindenhol?
Ez szörnyű, én inkább nem akarok így gyereket, hogy ordibálnom kell vele... :S
Majd megtudod, ha lesz gyereked...
Én is így gondolkoztam, mint te, aztán megszületett a lányom.
Hiába az elhatározás, az ember türelme véges, a gyerekek pedig imádják tesztelni, hol is van ez a határ.
Ne hidd, hogy a szülők, akiket látsz napi 24 órában így beszélnek a gyerekkel, de bizony néha elszakad a cérna.
"Nekem nincs gyerekem, még csak 21 vagyok, "
Na látod..ezért nem érted!!!
Ahh, szóval mindenki egy idegroncs lesz egy gyerektől? Ha 5 percre is, de 5 percre is...
Szép!
Elhiszem, hogy jót akarnak a gyereknek, meg a gyerekek nem értik meg hogy nem szabad kimenni egy autó elé, de miért kell ordítani a gyerekkel, mikor ott van az anyjától fél méterre?
Ne sajnáld. Ha lesz gyereked majd megtudod. Mikor minden türelmed előveszed, mert imádod a gyerekedet, szépen beszélsz neki és nem és nem. Az ember egy idő után bekattan, elvész a türelem.
Amíg meg nem tanulja, hogy csak az ő érdeke, addig nem lesz másképp.
"És most mindenki megsértődött ezen, ezért leszólnak kérdező."
Megsértődtek, mert Ők is így ordítanak a gyerekükkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!