Hétfőn kezdek egy tanfolyamot a munkaügyi központon keresztül, gyermekemet pedig nem hajlandóak délután 4-ig az oviba tartani, megtehetik ezt?
Igazából én már 2hete szóltam az egyik ovónőnek megyek tanfolyam felvételire utána szeretném ha nem ebéd után jönne haza a fiam, de már akkor mondta ezt nem fogják engedni...
Lényeg hogy a fiam hiperaktiv és nem alszik ebéd után, viszont másként nem tudom megoldani a tanulást csak ha ott tartják, nem értem nem képesek a nem alvó gyerket addig valamivel lefoglalni? Van erre bármilyen törvény ami ezt szabályozza egy önkormányzati óvodában? Hétfő reggel beszélek a település polgármesterével mert már röhejes amit a vezető ovónő megenged magának! Azt mondta nekem pénteken anyáknapi ünnepség után mikor mondtam nekik hogy maradni kéne a gyerkőcnek idézem: " az óvoda nem gyermek megörző...." Komolyan ezt megtehetik????? Jogszabályi dolgokat aki ismeri linkelje sajnos nem találtam semmit arról meddig kötelesek az oviba tartani a gyerekem... Ha dolgozni mennék is ugyanezt a hidegzuhanyt kaptam volna tutira :( Köszi a válaszokat!
Mindenki vállalja a felelősséget a tetteiért.
Azért azoknak akik melletted voltak privátban leírhatnád mi történt.
Óóóóóóóó bocsássa meg a világ hogy nem ide rohanok egyből mindent részletesen leirni!!!! Utána meg még azt is a fejemhez vágják amit nem én irtam... Ugyanis volt olyan okos aki azt hitte a sok kommentből többet is én irtam, pl hogy a polgármesternek az ovónő az ágyasa, és én lettem miatta előhúzva holott az nem az én hsz-em!!!! Ha bunkónak tartotok emiatt ám legyen, de nekem bőven elég hogy helytálljak a magánéletemben nem ide jövök első körben! Tegnap volt az első rendes tanitási napom este 21:30-or értem haza!!!! Mivel gyalogoltam a sötét erdő között levő úton, hogy ne éjjel negyed 12-kor érjek haza! Ha ezért szemét vagyok hát legyek... Megpróbálom a gyerekemnek a legjobbat biztositani, aztán még én vagyok leb*szva hogy a gyereknek délutánig kell maradni, legyen nekem lelkiismeret furdalásom, nehogy tudjak a suliba figyelni.... Ahogy délelőttre kell majd mennem már nem fog 4-ig maradni a fiam az oviba, csak hogy boldog legyen mindenki, nem csak magamért tanulok, hanem a családomért hogy jobb körülményeket biztositsak, kijöjjünk végre az adósságokból, és ne azt kelljen hó végén számolgatni hogy most akkor 1 vagy 2kg jön már csak ki a maradék pénzből! Aki volt olyan kedves és kinyomtatta az egész oldalt innen ezt is nyomtassa bátran, de akkor nekem panaszkodjon előbb! Nem a semmiért közdök, hanem azért hogy ne dögöljünk éhen a hó végén!!!!!!! Részemről véglegesen lezártnak tekintem ezt a posztot! Tényleg köszönöm azoknak akik segitő szándékkal irtak, de nem kérek több hátba szúrást van elég problémám ezeken kivül is!
További kellemeset!
A hiperaktív gyereknek hiába adsz papírt és ceruzát!Nem fog szépen csendben eljátszani!Főleg ha társul mellé a neveletlenség és a felnőttek felé forduló agresszivitás!!!Nálunk is van egy hiperaktív gyerek a csoportban aki simán nekimegy a dadának és az óvónőknek fizikálisan is és arról már nem is beszélek milyen szavakkal illeti őket!Ez már a szülő hibája szerintem!
Próbáld meg megbeszélni a gyerekkel,hogy kell viselkednie az oviban,hogy ne zavarja a társait pihenés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!