19 éves fiamat ma délután rajtakaptam amint az egyik barátjával csókolózott. Azóta nem beszéltünk, én nem merem szóbahozni a témát, ő meg kerül engem. Mit tegyek?
Szia!
Mi az, hogy nem tudod, hogy mit tegyél??? Az anyja vagy! Ne dugd homokba a fejed, nem kell prédikálni sem, hogy ez nem helyes! Csak higgadtan, egyenlő félként kezelve a gyerekedet ülj le vele kettesben! és kérdezd ki mit érez, mióta tart ez, miként gondolkodik a témában. Én legalább is ezt tenném. Sok sikert!
Köszönöm nektek a válaszokat. Azt hiszem erőt veszek magamon, és holnap beszélek vele, csak ez a helyzet nekem is kellemetlen. Én ugyanúgy fogom imádni, de a férjem egyszerűen nem bírja elviselni a melegeket.
Nem volt ilyen jel gyerekkorában, viszont ezzel a fiúval már 5-6 éve nagyon jóban vannak, volt hogy itt is aludt (elvileg a vendégszobában, de ki tudja). Sejthettem volna, lehet hogy már nagyon régóta tart, és én voltam a vak.
Biztos nehéz neked is, de gondolj bele kicsit a fiad helyzetébe: ha tényleg meleg, akkor már évek óta titkolnia kellett, és biztosan ő is pontosan tudja, hogy az apja hogy áll a dologhoz, ez padig nagyon nagy lelki teher lehet számára.
Ha tényleg a fiúkat szereti, akkor is ugyanaz a gyermek lesz, aki eddig. Erről nem ő tehet, ez tényleg csupán genetika.
A férjednek pedig egy dolgot kell megértenie: nem a "melegeket" kell szeretnie, csupán a fiatokat. Ahogy eddig tette.
A beszélgetésen mindenképpen túl kell esnetek, és hidd el, nem lesz ez olyan kellemetlen, ha megértő fülekre talál a mondanivaló.
Egyébként az is kiderülhet, hogy egyszerű kíváncsiságból tették. De ez úgyis kederül beszélgetésetekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!