19 éves fiamat ma délután rajtakaptam amint az egyik barátjával csókolózott. Azóta nem beszéltünk, én nem merem szóbahozni a témát, ő meg kerül engem. Mit tegyek?
pedig apukának is meg kell tudnia valamikor.
az, hogy ő nem bírja a melegeket, az ő baja, majd megharcol vele. vagy az előítéletei, vagy a fia.
azonban nem kell neki azonnal elmondani. egy barátom szintén így volt vele. apukája katona, egyáltalán nem erőszakos, vagy gyűlölködő ember csak nem bírta a homikat. a család hagyta, hogy magától jöjjön rá. most már tisztában van vele, nem nagyon beszél róla, de elfogadta.
Szerintem az a fontos, hogy boldog, szeret, és viszontszeretik, és a barátja rendes. Szerintem ez a szituáció sokkal jobb, mintha egy partnereit folyton válogató heteró lenne, aki sokszor a nevét sem tudja annak a lánynak, akivel lefeküdt, és csak az időközben "beszerzett" nemi betegségek emlékeztetik a futó kalandokra.
Szegénynek nem lehetett könnyű két évig titkolózni. Nagyon szép Tőled, hogy ilyen szépen kiálltál mellette.
Szia !
szerintem nem kéne tudnia a férjednek róla.
Lehet puszta kiváncsiságból csókolta meg..
Ki tudja..
Kérdezd meg ! De ne támadd le vele..
Szépen lassan vezesd le neki..
Remélem segítettem!
Szépnapot!
M.D
ez durván hangzik d elehet h biszex vagy jobb esetben csak kíváncsi, hogy egyszer milyen lehet a dolog egy fiúval
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!