Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 19 éves fiamat ma délután...

19 éves fiamat ma délután rajtakaptam amint az egyik barátjával csókolózott. Azóta nem beszéltünk, én nem merem szóbahozni a témát, ő meg kerül engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Biztos hogy meleg? Beszéljek vele erről, hogy ez nem helyes? Teljesen kétségbe vagyok esve, ha a férjem megtudja kitagadja a fiunkat. Nem tudom mit tegyek.
2009. jún. 6. 22:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek:) Nekem a fiam a mindenem, az egy szem gyermekem, és bármit megtennék érte!
2009. jún. 8. 16:44
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Sokan írják itt, hogy genetikailag kódolt. Ez sosem volt bizonyítva, egészségügyis vagyok, sok ilyen témájú könyvet olvastam, nem csak homoszexualitás, hanem bűnözés és egyéb témakörökben. Megértem, hogy kétségbe vagy esve, én is hasonlóképpen kiborulnék. :( Én azért azt mondom nem feltétlen meleg a fiad. Elképzelhető, hogy csak vicc volt, vagy hogy csak egyszer kipróbálták. Ha későn érő típus, akkor meg főleg jellemző lehet a kipróbálás. Láttad esetleg eddig barátnővel vagy csak lányokkal? Ha soha semmi erre utalót nem vettél észre, az is inkább azt igazolja, hogy nem meleg. Próbálj vele beszélni, de csak nyugodtan, még ha szégyellnéd is magad, bár tudom, hogy nem így van, akkor is a fő a higgadtság lenne, mert az ilyen beszélgetésekből óriási balhé is kerekedhet, ami sajna sírással végződik :( Nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben menjen, igazán jó anya vagy :)
2009. jún. 8. 18:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj bocsánat nem láttam, hogy érkezett válasz és hogy már megvolt a beszélgetés. Ez esetben még inkább jó és megértő anya vagy, örülök, hogy meg tudtátok beszélni :) További sok sikert kívánok nektek! Utolsó válaszadó
2009. jún. 8. 18:42
 14/20 anonim ***** válasza:
98%
Én is nagyon "utáltam" a melegeket, de amióta gyerekeim vannak én is gondolok arra, hogy vajon mi lenne a véleményem akkor, ha róluk derülne ki, hogy homoszexuálisok? A párom nekem is azt mondta még nagyon régen, hogy ő kitagadná a gyerekét, ha kiderülne, hogy meleg. Én viszont mostmár idősebben, érettebben és nem utolsósorban anyaként csak annyit tudok mondani, hogy szerintem nagyon jól oldottad meg a problémát. A fiad mindig a fiad marad, nagyon büszke lehet rád. Tényleg igazi anya vagy. Bárcsak minden szülő így állna hozzá a dolgokhoz, mint ahogy Te tetted! Erőt és kitartást kívánok neked, és nem utolsó sorban azt, hogy amennyiben kiderülne az apa számára is a helyzet ő is lássa be, hogy ezt a kérdést nem lehet ennyire egyoldalúan nézni. Ha nekem sikerült, talán neki is fog :-) de persze ha a fiad nem akarja elmondani, akkor Te ne tedd meg, tartsd tiszteletben a kérését.
2009. jún. 12. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

pedig apukának is meg kell tudnia valamikor.

az, hogy ő nem bírja a melegeket, az ő baja, majd megharcol vele. vagy az előítéletei, vagy a fia.

azonban nem kell neki azonnal elmondani. egy barátom szintén így volt vele. apukája katona, egyáltalán nem erőszakos, vagy gyűlölködő ember csak nem bírta a homikat. a család hagyta, hogy magától jöjjön rá. most már tisztában van vele, nem nagyon beszél róla, de elfogadta.

2009. jún. 23. 03:14
 16/20 anonim válasza:
nyugodtan tessék vele megbeszélni lehet tényleg meleg de ez ellemn nem tud mit tenni.meg már nagykorú is.legyen erős és bátor ne legyen szomrú miatta.
2009. jún. 30. 14:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az a fontos, hogy boldog, szeret, és viszontszeretik, és a barátja rendes. Szerintem ez a szituáció sokkal jobb, mintha egy partnereit folyton válogató heteró lenne, aki sokszor a nevét sem tudja annak a lánynak, akivel lefeküdt, és csak az időközben "beszerzett" nemi betegségek emlékeztetik a futó kalandokra.

Szegénynek nem lehetett könnyű két évig titkolózni. Nagyon szép Tőled, hogy ilyen szépen kiálltál mellette.

2009. aug. 7. 22:32
 18/20 anonim válasza:

Szia !

szerintem nem kéne tudnia a férjednek róla.

Lehet puszta kiváncsiságból csókolta meg..

Ki tudja..

Kérdezd meg ! De ne támadd le vele..

Szépen lassan vezesd le neki..

Remélem segítettem!

Szépnapot!

M.D

2009. dec. 21. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:

ez durván hangzik d elehet h biszex vagy jobb esetben csak kíváncsi, hogy egyszer milyen lehet a dolog egy fiúval

:S

2010. aug. 8. 23:33
 20/20 anonim ***** válasza:
bocsi én se figyeltem :/ uh ez ciki:/
2010. aug. 8. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!