Lehet hogy autista vagy valami más betegség?
Emberek, de gonoszak vagytok.
Az anyuka nem buta, csak kevésbé tájékozott. Sokan el sem tudják képzelni hogy az ő egészséges családjukban akár problémás gyerek is születhet. Nálunk is ez a helyzet, nekem is van egy problémás gyerekem, és itt is mindenki engem nézett hülyének, hogy minek aggódok ennyit, nincs a gyereknek semmi baja, majd kinövi. Mindenki. Családtagok, orvos, védőnő. Szerencsére mi végül szakemberhez kerültünk, és közösségbe, és elindultunk a javulás útján. De nem mindnekinek van szerencséje.
Az anyukának üzenem: a korábbi enyhe tünetekre most a kamaszkor valószínűleg rátett egy lapáttal. Ne orvoshoz vidd, hanem vagy gyógypedagógust keress, vagy a megyei gyógypedagógiai központban nézesd meg. Nálunk a gyógyped.kp.-ban van "tanulási képességet vizsgáló szakértői bizottság" ők foglalkoznak a gyerekek felmérésével. Lehet h nem pontosan írtam a nevét, de vmi hasonló, nézz utána neten. Ők megállapítják, hogy miben van segítségre szüksége, és kihez kell fordulni. Csak jól szedd össze, írd le magadnak a lányod összes problémáját születéstől kezdve, meg a fejlődési lépéseit, hogy mit mikor hogyan csinált.
Lehet, h iskolát is kellene váltanotok, mert úgy tűnik, a tanárok nem veszik elég komolyan a feladatukat, nekik bizony fel kellett volna ismerni, hogy itt baj van, elvégre ők pedagógusok!
Remélem, jó helyre kerültök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!