Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehet hogy autista vagy...

Lehet hogy autista vagy valami más betegség?

Figyelt kérdés
van egy 14 éves lányom az iskolában mindig egyedül van nagyon keveset beszél és ha beszél akkor helytelenül használja a szavakat.nagyon szeret zongorázni és ha zongorázik nem lehet hozzászólni mert csak arra koncentrál. az iskolába mindig ugyanabban az időpontba indul és ettől az időponttól nem tud elszakadni.nehezen tanul.a kézfejét sokat szokta rázni ami nagyon megijeszt.szeret rajzolni de szinte mindig csak egy témáról rajzol.szemkontaktus nincsen ha beszélek hozzá mintha meg sem hallana egy irányba néz.nem szeret ölelkezni és ha hozzáér valaki aki neki idegennek számít akkor nagyon megijed és nagyon ijesztő dolgot kezd el csinálni előre hátra úgymond hintázik nagyon gyorsan a feje rémültnek látszik.kérem segítsenek.előre is köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 26. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
olvastam hogy 14 éves.Menjetek szakemberhez.
2012. jún. 26. 13:36
 12/21 A kérdező kommentje:
rendben . elviszem orvoshoz többet nem tudok tenni sajnos :(
2012. jún. 26. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Addig nem tudsz mást tenni.Utána megmondják hogyan tudsz neki segíteni.Megértelek,nálunk még nem igazolódott be de nagyon elvagyok keseredve.
2012. jún. 26. 13:39
 14/21 A kérdező kommentje:
én is:(
2012. jún. 26. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:
31%

hogy ne lennél elkeseredve a 14 éves lányod vszinüleg autista Te meg ugy nevelted hogy idézlek"nem foglalkoztál az enyébb tünetekkel"

Hát akkor mi az Istennel foglalkozol te ha nema gyerekeddel? Most sajnáljalak?

Buta vagy nagyon buta!

2012. jún. 26. 13:47
 16/21 A kérdező kommentje:
tudom.
2012. jún. 26. 13:49
 17/21 anonim ***** válasza:
97%
Én nem mondanám hogy nagyon buta.Nem mindenki él ebben hogy minden furcsaságot felismerjen.Mindennek ismerje a tüneteit és még összefüggést is találjon a dolgok között.Én is csak azt vettem észre hogy nagyon nehéz a lányommal az élet a kis furcsaságai miatt.A másik két gyerekem összesen nem igényelt annyi időt és türelmet mint ő.Ismerős említette egyszer azután jól utána olvastam.Biztos könnyebb lett volna az élete ha hamarabb feltűnik vkinek.De a gyerekorvos/védőnő/óvónők nem buták akkor.Ők mégis szakemberek.
2012. jún. 26. 13:56
 18/21 anonim ***** válasza:
29%

Hát Én nem is aztmondom hogy két köhögésből diagnosztizálnod kell a gyerekednél hogy baloldali vagy kétoldali tüdőgyulladása van vagy csak torokgyulladása..

Ehhez nem kell túl sok ész..a tanárok bizonyos időpontokban találkoznak Vele,minden óra más tanárral zajlik.nem látják egésznap.a gyerekek nyilván nem fogják fel(osztálytársakra gondolok)Egyébként a tanárokról meg ovónők hozzáértéséről annyit lehet hallani mostanába..hogy nem is lepődöm meg..

De egy szülő,a saját gyerekén nevegye észre ne foglalkozzon az enyhe tünetekkel?botrányos..és igenis buta!

2012. jún. 26. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Kamukérdés.
2012. jún. 26. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:
28%

Ezt az óvodában, iskolában ki kellett volna szúrni.

Egyébként csak annyit fűznék a kérdéshez, hogy az autizmus nem betegség.

2012. jún. 26. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!