Lehet hogy autista vagy valami más betegség?
komolyan nem értem, hogy ez miért most derül ki? Lehet enyhe magatartászavar, de ha autizmus lenne, akkor már óvodás korban szóltak volna, hogy gond van.
Hát ha zongorázik, naná, hogy nem szereti, ha szólnak hozzá, ne viccelj, arra tényleg figyelni kell, főleg, ha kottát is olvas közben.
Inkább attól félnék, hogy trauma érte, a hintázás önnyugtató magatartás. Miket rajzol?
Hm. Ez itt egy névtelen fórum, ahol találhatsz például villanyszerelőt, cukrászt, tanárt, postást, diákot, de egyik sem itt műveli a szakmáját. Lehet, hogy találsz pszichológust is, de ő sem itt rendel.
Vidd el a lányodat pszichológushoz, itt senki nem fog tudni segíteni! (egyébként több tünet is utal autizmusra, de ez még kevés a diagnózishoz, a kezeléshez pedig végképp...)
Elnézést a kérdésért..de 14 éves koráig ennek nem volt jele? Feltételezem ez nem új keletű probléma..Az iskolában senki nem figyelt fel erre? Tanárok? Te?
Minél előbb vidd el kivizsgálásra!!! Azok alapján amiket leirtál igen lehet akár autista,de ennek is vannak különböző szintjei..De okozhat gasonló tüneteket lelki trauma..dolgok amiket nem tudott feldolgozni(durva példaként:szexuális bántalmazás..példaként irtam ne háborodj fel!)Én nem vagyok autizmussal kapcsolatban szakértő de gyermekgondozásról tudok ezt-azt..
Kérlek minél hamarabb vidd el szakértőhöz a lányod! És válaszold meg Nekem a kérdést amit mindenféle rossz indulat nélkül testtem fel..hogy-hogy most gondolkodsz el csak ezen?hogy-hogy senki de senki nem vette észre..
Számomra ez hihetetlen és megdöbbentő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!