Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit lehet lépni, anélkül hogy...

Mit lehet lépni, anélkül hogy körberöhögnének, ha a párom megégett ételt ad a lányomnak, mert az rosszul viselkedett?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 balkalolka ***** válasza:
28%
A gyerek ellátása egy dolog, a nevelése meg egy másik. Míg nevelésben eltérnek a módszerek, ha ehetetlen és/vagy undorkeltő ételt adsz a gyereknek az kiskorú veszélyeztetése. Azonos elbírálás alá esik mintha NEM adnál neki enni.
2012. ápr. 30. 18:09
 52/75 anonim ***** válasza:
44%
Idétlen egy család vagytok. Javaslatom, falj fel minden odaégett ételt, hogy a lányodnak csak egészséges kaja maradjon. Az apát pedig jelentsd fel. Fel vagyok háborodva! Mérget is adtok a gyereknek? Csak kérdem. Egyébként vannak fokozatok? Kicsit rossz, kicsit odaégett, nagyon rossz, nagyon odaégett... Nem lehet, hogy szarul főzöl és a lányod issza meg a levét? Nem lehet, hogy az apa egy hülye állat?
2012. máj. 1. 03:51
 53/75 jucám válasza:
69%
Régen röhögtem ilyen jót.
2012. máj. 1. 14:24
 54/75 Elsa ***** válasza:
27%

"Röhögni" lehet, de inkább siralmas ez a dolog szerintem. Hosszabb távon kellene gondolkodnotok.

Mit szól majd a gyerek, ha felnő...

Haza vágyik-e majd hozzátok, ha kirepül a szülői házból...

Szeretetet érez-e majd irántatok ???

Mert, ha nem, nem is lesz miért elvárnotok :(

2012. máj. 1. 20:25
 55/75 A kérdező kommentje:
55 Nagyon sok a szöveg.
2012. máj. 1. 21:46
 56/75 anonim ***** válasza:
79%
Az ötvenötös te vagy, te hülye. Bár abban igazad van, hogy sok a felesleges hülye szöveged, amin "gondolkodsz"
2012. máj. 1. 21:56
 57/75 anonim ***** válasza:
76%

Ilyen emberek miért vállalnak gyereket? Én ezt nem fogom soha megérteni...

Nekem egyszer az volt a büntim hogy amit ovisként gyurtam sósgyurmát sütinek megetettem hugommal (keveset) hát nekem is ennem kellett belőle. DE most olyan gyülölettel vagyok anyám iránthogy ilyet tett velem!!!! Jelzőket nem tudok hozzá szólni hogy megnyomoritotta az életemet!

Mi lett a következménye? Rájöttem h amit magamnak nem akarok azt a testvéremnek sem, sőt másoknak sem. Ezekből fakadva én tini koromba se rongáltam, és tettem tönkre dolgokat sem.

ÉS most hogy ezt olvastam az elején röhögtem, de most rájöttem hogy anyukám engem megnyomoritott. Bár csak biroságra vihetném az évtizedes tettét hogy ne maradjon megtorlás nélkül!

/Irónia/

2012. máj. 2. 07:26
 58/75 anonim ***** válasza:
66%

AMúgy mond csak meg a véleményedet annak az anyukának! Ha van esze akkor jól körbe röhög téged, vagy kér egy új sütőt!

de ha olyan mint te akkor köszönjétek meg egymásnak...és akkor szegény lányotok...

megint Irónia

2012. máj. 2. 07:30
 59/75 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyakorisággal fordul ez elő?

Minden egyes rosszul viselkedés után kap valami égett kaját?

Van erről egysztorim: új sütőben sütöttem egy régi narancsos süti receptemet és az alja eléggé odaégett. Állok neki levágni az alját odajön a sógorkám (16 éves) hogy mit csinálok a (süti)csokijával?

Ugyanis anyósom bár istenien főz, sütni nem tud. Viszont öt gyerekre kellett. Vagy elégette, vagy nyers maradt. Nála nincs arany középút. Mikor a sogórkám hat éves volt, megkérdezte az anyját: anya miért barna a süti alja?

Anyósom majd felrobbant és annyit mondott: az a csokija.

Szállóige a családban :)

2012. máj. 2. 12:10
 60/75 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a hozzászólásokat. Hát kedves kérdező.. kicsit pontatlan vagy, mert amiket írtál, nagyon nem mindegy, milyen szövegkörnyezetben hangzottak el. A lányodtól hallottad, hogy égett sütit kapott, mert feleselt.

Talán így:

Anyuka süt sütit, lány felesel.. erre anyuka aki épp elégette a sütit a sütőben, talán mert rossz napja volt, vagy máshova is figyelt éppen:

- Tudod mit? Azért mert feleseltél, megeszed így égetten!

Persze ebben a lányzó a "sértett", nyilván úgy meséli el másnak, hogy neki milyen rossz volt.

Vagy így:

Lány feleselt anyukával, ezért anyuka nekiáll sütit sütni, hogy "Most csinálok egy égett sütit, amit te meg fogsz enni, mert feleseltél velem!" Ebben a szituban is nyilván a lányzó lenne sértett, de...

Ugye milyen életszerű a második?

És hogy a kérdésedre is válaszoljak.. mit lehet lépni? Beszéld meg az anyukával, hogy pontosan hogy is volt ez?

2012. máj. 3. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!