Viselkedett így a gyereked a bölcsiben? Jobb vagy rosszabb lett a helyzet? Mit tettél ellene?
Elmondtam neki a bölcsiben is és itthon is,hogy nem szabad.Majd hétfőn meglátjuk mi lesz...
Van esetleg itt valaki aki hasonló helyzetben volt?
Szia!
Nekem tavaly októberben kezdte a kisfiam a bölcsit.
Az addig nyugodt gyermekem, akivel semmi gondom nem volt elötte, teljeen megváltozott! Hisztis, akaratos gyerek lett belőle, másra nem tudom fogni, csak a bölcsödére. 6 hét alatt szokott be, addig minden reggel hadakozott,hogy nem akar menni. Most kezdtük az ovit, itt nagyon szimpatikus neki mindenki, nem mondom, hogy nem hisztizik itthon, de már közel sem annyit,mint amikor bölcsibe járt.
Nekem 9 hónap alatt amíg oda járt allig mosolygott. Most annyira jókedvű, vidám, nevetős lett újból.
Nem könnyű nekik elválni anyától, nagyon nehéz időszak mind a kicsinek és persze a szülőnek is. Kitartás neked, próbálj vele minnél többet játszani,mesélni amikor együtt vagytok.
én gondozónő vagyok szintén bölcsiben. szerintem elképzelhető, hogy az elválás traumája, az új környezet és emberek váltották ki belőle. előtte mennyit volt gyerekek között? mert ez is sokat számít.
ne aggódj, ha nehezen is, de biztos el fog múlni.
nekem volt olyan kisgyerek a csoportomba, aki rendes szerető családban nevelkedett, nem néztek erőszakos műsorokat és otthon nem is verekedett sose, de a bölcsibe rengeteget. sajnos nehéz volt vele, és nem akarlak ijesztgetni, de kellett pár hónap hogy leszoktassam erről. viszont utána egy jól nevelt nagyon aranyos kisfiú lett belőle. kitartás!!!
Hogy érted,hogy gyanús?
Ma elég türhető volt a helyzet.Már ott is ebédelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!