Mit lehet lépni, anélkül hogy körberöhögnének, ha a párom megégett ételt ad a lányomnak, mert az rosszul viselkedett?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 23:19
31/75 anonim válasza:
1. a lányom külön szereti,ha egy kicsit megég a sütik alja.
2. és most hány éves a kislány??mikor történt ez az eset?
3.nem értem, miért kell vigyáznia magára az apukának, ő sütötte a sütiket, és te vagy az anyja?
32/75 A kérdező kommentje:
Én vagyok az apuka, az eset kb 1 éve történt és ezt nem értem: - Nem az egyszeri megégett étel okozza az igazán nagy bajt, hanem az a lelki beállítódás, ami azt az ötletet adja egy anyának, hogy ezzel büntessen.-
2012. ápr. 29. 19:31
33/75 anonim válasza:
ÚR ISTEN!!!!!! FEKETE ALJÚ SÜTI MEGEVÉSÉRE KÉNYSZERÍTETTÉK!!!!
Na erről beszéltem, innentől már röhögni való az egész "büntetés".
34/75 anonim válasza:
lehet,hogy fikázta a sütit, mert egy kicsit odakapódott, ez az anyukánál (aki szívvel-lélekkel készítette a kislánynak a sütit, nem készakarva égette meg)olyan "lelki beállítódást " idézett elő, hogy ráparancsolt,hogy kóstolja csak meg.Istenem,de nagy büntetés sütit enni...
35/75 anonim válasza:
Mostmár tényleg röhejes. Lehet, hgoy fáradt volt anyuka, meg lehet el is szúrta a sütit, és idegességében mondta, hogy akkor is megeszed és kész.
Nem érzem, hogy direkt égette volna oda a kaját. Én még ilyen agyarém anyát nem hallottam.
36/75 anonim válasza:
Kilencéves gyereket nem lehet erőszakkal megetetni. Ha a gyerek megette, akkor ízlett neki. Van olyan süti, aminek külön jót tesz, ha picit odakapódik az alja, és attól, hogy fekete, még nem szenes, csak kicsit túl van sütve.
37/75 A kérdező kommentje:
A gond ezután csak az, hogy amíg a gyereknek nincs annyi esze, hogy az égett részt magától eltávolítsa, fordítgathatom fel én a sütiket és vizsgálhatom hogy melyik ehető és melyik nem. És ehhez kib.szottul nincs se kedvem, se energiám.
2012. ápr. 29. 20:24
38/75 anonim válasza:
hát bocs,de 9 évesen nem tudja "nem megenni" a megégett részt??beteg?
39/75 anonim válasza:
Na és én lettem lehü.lyézve, mert rákérdeztem a körülményekre. Pszichológus mamának erről mi a véleménye?
40/75 anonim válasza:
Hát akkor ne fordítgasd fel. Majd megeszi, ha jó úgy neki. Hihetetlen mit fújod ezt így fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!