Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit lehet lépni, anélkül hogy...

Mit lehet lépni, anélkül hogy körberöhögnének, ha a párom megégett ételt ad a lányomnak, mert az rosszul viselkedett?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
79%

1. a lányom külön szereti,ha egy kicsit megég a sütik alja.

2. és most hány éves a kislány??mikor történt ez az eset?

3.nem értem, miért kell vigyáznia magára az apukának, ő sütötte a sütiket, és te vagy az anyja?

2012. ápr. 29. 18:47
 32/75 A kérdező kommentje:
Én vagyok az apuka, az eset kb 1 éve történt és ezt nem értem: - Nem az egyszeri megégett étel okozza az igazán nagy bajt, hanem az a lelki beállítódás, ami azt az ötletet adja egy anyának, hogy ezzel büntessen.-
2012. ápr. 29. 19:31
 33/75 anonim ***** válasza:
100%

ÚR ISTEN!!!!!! FEKETE ALJÚ SÜTI MEGEVÉSÉRE KÉNYSZERÍTETTÉK!!!!

Na erről beszéltem, innentől már röhögni való az egész "büntetés".

2012. ápr. 29. 19:35
 34/75 anonim ***** válasza:
100%
lehet,hogy fikázta a sütit, mert egy kicsit odakapódott, ez az anyukánál (aki szívvel-lélekkel készítette a kislánynak a sütit, nem készakarva égette meg)olyan "lelki beállítódást " idézett elő, hogy ráparancsolt,hogy kóstolja csak meg.Istenem,de nagy büntetés sütit enni...
2012. ápr. 29. 19:45
 35/75 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár tényleg röhejes. Lehet, hgoy fáradt volt anyuka, meg lehet el is szúrta a sütit, és idegességében mondta, hogy akkor is megeszed és kész.

Nem érzem, hogy direkt égette volna oda a kaját. Én még ilyen agyarém anyát nem hallottam.

2012. ápr. 29. 19:55
 36/75 anonim ***** válasza:
100%
Kilencéves gyereket nem lehet erőszakkal megetetni. Ha a gyerek megette, akkor ízlett neki. Van olyan süti, aminek külön jót tesz, ha picit odakapódik az alja, és attól, hogy fekete, még nem szenes, csak kicsit túl van sütve.
2012. ápr. 29. 20:05
 37/75 A kérdező kommentje:
A gond ezután csak az, hogy amíg a gyereknek nincs annyi esze, hogy az égett részt magától eltávolítsa, fordítgathatom fel én a sütiket és vizsgálhatom hogy melyik ehető és melyik nem. És ehhez kib.szottul nincs se kedvem, se energiám.
2012. ápr. 29. 20:24
 38/75 anonim ***** válasza:
100%
hát bocs,de 9 évesen nem tudja "nem megenni" a megégett részt??beteg?
2012. ápr. 29. 20:39
 39/75 anonim ***** válasza:
90%
Na és én lettem lehü.lyézve, mert rákérdeztem a körülményekre. Pszichológus mamának erről mi a véleménye?
2012. ápr. 29. 21:17
 40/75 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ne fordítgasd fel. Majd megeszi, ha jó úgy neki. Hihetetlen mit fújod ezt így fel.
2012. ápr. 29. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!