Mit lehet lépni, anélkül hogy körberöhögnének, ha a párom megégett ételt ad a lányomnak, mert az rosszul viselkedett?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 23:19
1/75 anonim válasza:
Én a kutyának sem adom oda, nem hogy a gyermekemnek!
3/75 anonim válasza:
Az súlyos testi sértés.A megégett étel rákkeltő.
4/75 anonim válasza:
Na mondjuk az a bíróság, ahol ez súlyos testi sértésnek számít igen érdekes lehet. :)
DE! Milyen ember a párod, most komolyan?!
6/75 anonim válasza:
és ebben hol a logika? A párod lát benne? Én nem röhögnék,hanem sírnék. Akkor adjon valamit ami nem káros.
7/75 A kérdező kommentje:
Attól, aminek szemtanúja voltam, semmi baja nem lesz a gyereknek. De mi van olyankor amikor nem vagyok jelen? Nem tudom leellenőriz(tet)ni.
2012. ápr. 28. 23:47
8/75 anonim válasza:
Nem ez a lényeg, nyilván nem hal bele, ha égett ételt kap. Az elv a lényeg, és igen ostoba és undorító dolognak érzem a büntetésnek ezt a formáját...
9/75 anonim válasza:
nem tudom te hogy vagy vele,d deén mielőtt eldöntöttem ki lesz a gyerekeim apja megbeszéltem vele anevelési elveket,megnéztem hogyan viselkedik más gyerekekkel. milven amikor elhozom plaz unokahugomat és nálunk van egy hétvégén....és persze sok bezsélgetés arról, hogyan akarunk majd nevelni... de látom nálatok ez hiányzott
10/75 anonim válasza:
Nevelés. Ha rosszul viselkedsz megbüntetnek. Ennyi. Most ezen mi olyan durva? Én is ettem már égett kaját, néha megesik az ilyen, ebben mi a durva? Gondolom nem egy teljesen elszenesedett mócsingot kapott a gyerek. Egyébként ez marhára kevés infó amit írtál. Mennyi idős a gyerek? Mit csinált? Mennyire volt megégve a kaja? Szándékosan égette meg az apuka, hogy így büntesse vagy csak véletlenül kapta ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!