Más is gyerek is ennyire fél amikor új szülőkhöz kerül?
Én vagyok az a gyerek.
Nem rég fogadott örökbe egy kedve házaspár, de félek, hogy ők is verni fognak, vagy majd ők is olyan dolgokat akarnak, majd velem csinálni. A másik ami talán még rosszabb lenne ezeknél, ha normálisak, és megtudnák, hogy eddig mik történtek velem.
Akkor szerintem el is szöknék tőlük.
Hello!Na mesélj légyszi mi van veled,látod ismeretleneül is mennyien aggódnak érted!!!
egy anyuka
Nem mondtam el nekik, de ahogy már korábban is írtam, szerintem sejtették ezeket rólam, ezért elküldtek egy dokihoz, akivel sokat beszélgetek, még azóta is.
Ő megértett engem, megértette, hogy mért szégyellem magam. Ő is azzal jött, hogy a több gyerek miatt el kéne mondanom ezt a hatóságoknak, de azt is megértette, hogy mért nem akarom elmondani ezt bárkinek, és megígérte, hogy ő sem mondja el, de azt is megígértette velem, hogyha kész leszek rá, akkor elmondom.
Ja és igen, értelmesen írok és gondolkodok ,mert én nem vagyok h*lye, erről szerintem ennyit.
Most egyébként boldog vagyok, vannak új barátaim is, velük szoktam lemenni a helyi tóhoz (vagy folyó holt ág nem tudom) fürdeni. Tök jó arcok. :)
Apuék is kedvesek. Van egy sztorim.
A lényege hogy eltörtem véletlen egy müzlis tálat. Nagyon megijedtem, hogy lehet, hogy ezért már kikapok. Apu felém jött egy felmosóval, nagyon féltem. Be is pisiltem. De ő csak átölelt, és megnyugtatott, hogy semmi baj nem történt, és utána elküldött tusolni. (Ezt elmondtam a dokinak is, és azt mondta, hogy valószínűleg már nem sokáig kell hozzá járnom, de ha akarok bármikor elmehet hozzá beszélgetni.)
Szerintem ebből azért érezhető, hogy hogy érzem velük most már magam, és hogy miért vagyok boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!