Más is gyerek is ennyire fél amikor új szülőkhöz kerül?
Én vagyok az a gyerek.
Nem rég fogadott örökbe egy kedve házaspár, de félek, hogy ők is verni fognak, vagy majd ők is olyan dolgokat akarnak, majd velem csinálni. A másik ami talán még rosszabb lenne ezeknél, ha normálisak, és megtudnák, hogy eddig mik történtek velem.
Akkor szerintem el is szöknék tőlük.
menj csak el pszichológushoz, és ha tényleg figyel rád és bizalomgerjesztő, akkor számolj be róla.
ha nem akarod hogy más megtudja kösd ehhez a feltételehez.
Azért nem válaszoltam mert már egy jó ideje be se kapcsoltam a gépet vagy ha igen akkor csak játszani, nem netezni, igazából nem is volt rá túl sok időm.
Az meg hogy hogy nevezem őket azért változó, mert azt fura mondani hogy az örökbefogadó szüleim, de azt se mondhatom hogy a szüleim. Egyébként csak hogy tiszta legyen, ők az első örökbefogadó szüleim, eddig mindig nevelőszülőknél voltam, bocs ha ez nem volt eddig tiszta, de még én sem tudtam hogy van köztök valami különbség, a saját jogaimat se ismerem nagyon, szerintem ez is h*lyeség hogy az ilyen gyerekek ismerik a jogaikat, hát képzeld van olyan aki nem.
De egyébként is már tök mindegy az egész mert már minden rendben van. Ja már apának, meg anyának hívom őket.
Az meg hogy ilyenekkel jön nekem a tag, hogy nem olyan vagyok mint egy átlagos árva hát pfff. Hogy tudok helyesen írni. Ember te hol élsz? Gépen tudok helyesen írni mert a fire foxban van helyesírás ellenőrző, jó mondjuk ezt pont eltaláltad hogy ha kézzel kell írnom abban tényleg sok a helyesírási hiba. :D
Na ennyi asszem később sem fogok sűrűbben feljönni mert kisebb gondom is nagyobb annál, hogy ti mit gondoltok rólam, hogy kamu, vagy sem meg, hogy nektek válaszolgassak.
Hello.Én is amondó vagyok,hogy el kell mondanod ami történt veled,nyugi senki nem fogja megkérdezni hogy "és te amu élvezetd?"-mert a normális ember első érzésre ezen megbotránkozik(már azon amit tettek veled,nem amit te éreztél),a még normálisabb pedig segít,és odafigyel rád.(a mostani nevelőszüleid is figyelnek rád,különben honnan vették vna észre h baj van,és segíteni akarnak az is tök jó.Meg hogy közben úgy hívod őket ahogy.)
Szóval a mondandóm lényege:
a többi gyerek érdekében,aki esetleg nem fogja azt érezni amit te éreztél,akiknek tényleg negatív élmény lenne,na őértük kérlek tálalj ki,mert ilyen embernek nem való gyerek.Gondolj bele,ők is ugyanúgy félnének továbbiakban mint te most,azok a mocskok meg csak élvezkednek meg örülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!