Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Más is gyerek is ennyire fél...

Más is gyerek is ennyire fél amikor új szülőkhöz kerül?

Figyelt kérdés

Én vagyok az a gyerek.

Nem rég fogadott örökbe egy kedve házaspár, de félek, hogy ők is verni fognak, vagy majd ők is olyan dolgokat akarnak, majd velem csinálni. A másik ami talán még rosszabb lenne ezeknél, ha normálisak, és megtudnák, hogy eddig mik történtek velem.

Akkor szerintem el is szöknék tőlük.

2009. jún. 22. 11:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
36%
mi volt az amit nem akarsz elmondani?mért nem mondodel?talán igy könyebb lenne másnak is elmondani ha itt leirnád!
2009. jún. 24. 14:50
 22/44 A kérdező kommentje:
Vertek és szájba és seggbe kúrtak. Most így jó?
2009. jún. 24. 15:11
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

ha valóban így volt, aki ezt tette veled, bűncselekményt követett el, és ha feljelentenéd, lecsuknák. megérdemelné, és nem bánthatna többé mást.

mellesleg ha szakemberhez mennél, valóban nem mondhatja el senkinek, amíg nem vagy veszélyes saját magad, vagy mások számára.

ami veled történt, valóban bűncselekmény, és az elkövető megérdemelné a börtönt!! ezt nagyon szigorúan veszik. tanúskodnod kellene- tehát más embereknek elmondani, hogy mi történt- ami marha szar, de a legtöbb ilyen r.hadék alak azért mászkálhat szabadon, mert senki se meri feljelenteni őket.

2009. jún. 24. 16:11
 24/44 anonim ***** válasza:
54%
Szia!Én nagyon sajnállak téged,és maximálisan megértem,hogy félsz.Mi,olyanok adunk tanácsot neked,akik mellett van valaki(édesanya,édesapa,nagyszülő,stb),akik természetes módon segítenek ha baj van.Úgy értelmezem,hogy sajnos ez neked(ez a bizalom)nincs meg senki iránt,mert te óriásit csalódtál emberekben,akikhez gondolom ragaszkodtál.És igen,lehet a mostani szülők sem hinnének neked,mert még friss a kapcsolatod velük és még nem teljesen ismernek téged,ahogy még te sem bízol őbennük.De mégis,neked akkor is segítség kellene.Én is azt tanácsolom, névtelenül írj arra az oldalra,amit az elöttem szoló megadott neked.Nincs mit szégyelned,mert ez nem a te hibád,ami történt.Te még gyerek vagy,nem okolhatod magadat.Ha én ismernélek,maximálisan kiállnék melletted,és tudom,hogy ezen az oldalon sokan gondolják így.Bízom benne,hogy okosan döntesz,mert te egy értelmes gyerek vagy.Kívánom legyen erőd és bátorságod,hogy megtedd ezt a lépést.Ennél sokkal boldogabb gyermekkort kívánok neked.20hetes kismama
2009. jún. 24. 20:20
 25/44 anonim ***** válasza:
Nem csoda hogy kilehetsz nagyon sajnálom!szerintem senki nemfog téged kinevetni vagy lenézni ha ezt elmondod hogy veled mi történt. Amúgy neked tényleg jó volt vagy csak kamuztál?
2009. jún. 25. 00:19
 26/44 A kérdező kommentje:
Én nem akartam élvezni, de tényleg nem, de felállt nekem közben. És az azt jelenti nem?
2009. jún. 25. 07:14
 27/44 anonim ***** válasza:
55%

ne foglalkozz most azzal, hogy mit éreztél közben. mindenképpen szakemberrel kéne beszélned erről, és ha bizalomgerjesztő az illető, akkor ezt is elmondani. egy jó szakember tudni fogja, hogy miért van ez, és mit gondolj erről, illetve rá fog vezetni.

minél hamarabb menj szakemberhez (ezt valóban nem fogja elmondani senkinek, mert a te magánügyed). mert minél távolabbra kerül ez az emlék, annál nehezebben fogod tudni feldolgozni.

azt a roh.dékot pedig fel kéne jelentened.

2009. jún. 25. 13:59
 28/44 A kérdező kommentje:

roh.dékOKat

A nevelő szüleim meg tegnap este kérdezősködtek. Látták rajtam, hogy valami nincs rendben. Nem mondtam nekik semmit, csak hallgattam, és azt mondták hogy el fognak vinni egy pszichológushoz, mert amit ők sejtenek, hogy mi történt velem, azt csak egy ilyen tudja velem megbeszélni.

Szerintem tudják, nem mondták ki, de érzem, hogy tudják rólam.

2009. jún. 25. 14:17
 29/44 anonim ***** válasza:
Látod,ők is aggódnak érted.Azért akarnak segíteni.Ez jó jel,mert láthatod,hogy tényleg foglalkoznak veled.És ha ők is bántani akarnának,nem vinnének orvoshoz.Nyugodtan bízd rájuk magadat,hidd el jobb minél előbb szakemberhez fordulni,mert tud segíteni neked.Az ég világon semmit nem szabad szégyelned.Én nagyon szorítok neked,és bízom benn,hogy okosan döntesz.20hetes kismama
2009. jún. 25. 16:33
 30/44 anonim ***** válasza:

Szakembernek nyugodtan mondj el mindent. Őt köti az Orvosi titoktartás.

Ha az új nevelő szüleidet jobban megismered légy velük őszinte űlj le velük és beszéld meg.

Esetleg hipotetikusan vesd fel a témát mintha egyik társad története lenne.

Esetleg keress levelező társat aki megértené a dolgot. Leírni lehet hogy könnyebb mint személyesen valakivel beszélni. És még nem is kell vele találkozni.

2009. jún. 25. 19:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!