Nevelőintézet vagy sem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem bírok a 9 éves fiammal,hazudik sunyi és már lop is.Azon gondolkodom,hogy intézetbe adom.Elváltam az apjának nem kell én már kikészültem tőle.

Hogyan kell az intézetet elintézni?

2011. máj. 30. 20:10
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
79%
Remek anya lehetsz...ahelyett, hogy megnevelnéd, inkább eldobod magadtól, hogy még rosszabb legyen? Minek kellett neked gyerek???
2011. máj. 30. 20:13
 2/48 anonim ***** válasza:
87%
Biztosan jól foglalkoztàl vele. Segitsél neki, hogy rendbejöjjön, vagy inkàbb szabadulni akarsz tõle?Komolyan mondom, megàll az eszem.
2011. máj. 30. 20:16
 3/48 anonim ***** válasza:
85%

"az apjának nem kell"

Ezek szerint neked sem.

Gondolj úgy rá, mint egy zsepire, ami már nem kell. Dobd el, mintha nem is lett volna... Egyszerű, nem? -.-

2011. máj. 30. 20:17
 4/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lehet gyermekem. Kérlek, add nekem. A szívem megszakad. :(
2011. máj. 30. 20:18
 5/48 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket :)
2011. máj. 30. 20:18
 6/48 anonim ***** válasza:
83%
Hogy lehetnek ilyen normálatlan anyák? Már kikészültél tőle? Hát ő hogy kikészülhetett a nemtörődöm anyjától, aki miatt azzá vált aki! Gondolkozz már el! Anya vagy te?
2011. máj. 30. 20:23
 7/48 anonim válasza:
100%
Mindamellett, hogy egyetértek az előttem szólokkal, biztos hogy van kevésbé drasztikus megoldás is. Annak idején biztos örültél neki, hogy megjött, és biztos vagyok abban is, hogy minden rossz tulajdonsága mellett akad még jó is. Kérj tanácsot az iskolában, ki az a nevelési tanácsadó, akihez tudsz segíteni ilyen esetekben. Nem magától lett ilyen, valószínű csak a figyelmet akarja magára felhívni.
2011. máj. 30. 20:26
 8/48 LN09 ***** válasza:
75%

Én meg elvesztettem 2 babát, akik nehezen jöttek össze, most megint azon vagyok, hogy legyen, de nem jön össze :(

Sosem értettem, hogy miért b@szik ki a jóisten azokkal akik szeretnének gyereket, becsülettel nevelnék, és jó helyük lenne. Másra meg ránéznek és teherbe esnek, és egész terhesség/szülés alatt semmi bajuk...

Biztos azért olyan amilyen az a gyerek, mert otthon ezt látta. Miért kellett neked gyerek? Inkább azon gondolkodj, hogy milyen anya vagy, és lődd fejbe magad!

2011. máj. 30. 20:33
 9/48 anonim ***** válasza:
91%
ne az apját lásd benne, hanem magadat. Ne nézd koloncnak a gyerekedet, és attól nem javul meg, ha csak a hibáit látod.ha már az anyja sem áll mellette, akkor ki?De tényleg feltetted-e magadnak ezt a kérdést? Hidd el, nem bántani akarlak, de te magad is még fiatal lehetsz, elváltan, tudom, nem könnyű fiúgyereket nevelni, ha nincs aki fegyelmezze.pláne, most kiskamasz korban van, de ne add fel mindkettőtök érdekében.Tőled függ, a te gyermeked, nem partner, nem barát.tőle tényleg csak a halál választ el. vagy még az sem(?!)
2011. máj. 30. 20:33
 10/48 A kérdező kommentje:
Van akinek köszönöm van akinek meg nem!
2011. máj. 30. 20:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!