Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Voltál már szemtanúja, hogy...

Voltál már szemtanúja, hogy egy anyuka pl utcán/boltban stb pofont adott a gyereknek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 15:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
77%
És mi van akkor ha a gyerek az autó alá szalad???? Inkább a gyerek sírjon mint te!!!! És nem rosszindulatból írtam ezt!!!
2011. máj. 3. 08:05
 22/41 anonim válasza:
77%
Az előző válaszomra::: igaz agyonverni akkor sem kéne!!!
2011. máj. 3. 08:10
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére még nem láttam olyat, aki nyilvánosan túlzóan büntette a gyerekét, 1-2 rángatás még belefér. Olyat viszont 1-2 hónapja láttam, hogy egy totyogós, beszélni éppen tudó gyerek a boltban valami cukorkát vagy csokit akart, pont előttem voltak a pénztárnál. 5 percig küszködtek, hogy na jól van fiam, válassz egyet... nem tudott választani, mert mindkettő kellett neki, apa megunta, és egyet berakott a kosárba. A gyerek üvöltését még 10 perccel később, 2 utcányira a bolttól is lehetett hallani... vergődött, földhöz verte magát, és épphogy ismert pár szót, de az, hogy "semét ülye buzsi apa" meg hasonlók, az ment neki... nem is akarom tudni, mi lesz a gyerekkel 10 év múlva...
2011. máj. 3. 10:09
 24/41 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez meg már a másik véglet, amit biztosan tudok, hogy NAGYON-NAGYON el szeretnék kerülni, mert ezt a fajta vergődést még külső szemlélőként is nehezen tűröm.:/ Megmutatkozik, mit lát a gyerek otthon.
2011. máj. 3. 10:20
 25/41 anonim ***** válasza:
73%

Én is jó néhányszor láttam ilyet.

Éppen ezért nem akarok szülni, mert félek, hogy nem leszek jó anya és nem találom meg az arany középutat.

26/L

2011. máj. 3. 15:20
 26/41 anonim válasza:
én egyszer olyat láttam hogy anyuka felkapta a gyereket a hóna alá csapta és úgy vitte a bolt előtt. nem tudom mi volt az előzménye de sírt a gyerek és nagyon rossz volt látni
2011. máj. 3. 17:27
 27/41 anonim ***** válasza:
54%

elképzelhetetlen számomra, hogy egy kicsi, fiatal emberrel (értsd, gyerekkel) miért nem tudja megértetni magát egy felnőtt?

azt gondolja, hogy mondjuk egy 4 éves gyerek lever egy vázát, azt direkt, ártó szándékkal csinálja?

először a szülő bánik rosszul a gyerekkel, a gyermek csak utána romlik el, és veszti el a szeretetét a szülei iránt.

mostanában főleg üvöltözéseket látok az utcán.

még az autóvezetéshez is jogosítvány kell, pedig nem nagy dolog, gyereket viszont minden hülye csinálhat, hogy aztán degenerált, beteg emberré nevelje (szerencsés véletlen, ha van kivétel)

2011. máj. 4. 13:37
 28/41 anonim ***** válasza:
Egyszer egyismerősöm nem megütötte de olyat mondott a gyereknek, hogy azóta is ledöbbent. Elváltak a férjével a gyerek akkor volt másfél éves jöttek haza az apától bementek a boltba a gyerek a bolt előtt elkezdett pityegni mire az anyja elkezdte rázni és orditani vele hogy a fene esne már beléd mi az isten bajod van legszivesebben visszavinnélek apádhoz és ott hagynálak örökre.
2011. máj. 4. 22:23
 29/41 anonim ***** válasza:
87%
voltam szemtanúja nem egyszer. és olyankor mindig előjönnek az emlékek, amikor én voltam gyerek, és én kaptam hasonló pofonokat... és pontosan tudom, mit él át a gyerek! ezért legszívesebben én pofoznám fel az anyukát!
2011. máj. 5. 09:19
 30/41 anonim válasza:
100%
amikor pénztárosként dolgoztam egy nagy áruházban az anyuka meg az apuka odajött fizetni egy kb.3év körüli kisfiuval.a kisfiu csokit kért nem nyavajgott csak kért.az apuka egy akkora pofont lehuzott a kicsinek,hogy az nekem is fájt.mint a derült égből a villám ugy jött az a pofon.még a biztonsági őrök is megrökönyödtek.
2011. máj. 5. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!