Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Voltál már szemtanúja, hogy...

Voltál már szemtanúja, hogy egy anyuka pl utcán/boltban stb pofont adott a gyereknek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 15:08
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
74%
Pofont nem, de ez így is szörnyű volt: a bolt előtt anyuka pakolt a csomagtartóba. Közben a kisfia (kb. 4 éves) be akart ülni a hátsó ülésre, de rosszul fogta meg az ajtót, és rácsukódott a kezére. Szegény elkezdett hangosan zokogni. Anyuka meg mit csinált? Odament, és elkezdte rángatni, hogy "Hagyd már abba, minek ordítasz!? Hülye vagy?!" Kell a gyerek az ilyen anyának... Idióta!
2011. ápr. 29. 15:11
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor,mert boltban dolgozom.

Egész kicsi 1-2 éves totyogónak is láttam már,hogy lekevert egyet az anyja

2011. ápr. 29. 15:15
 3/41 A kérdező kommentje:
Én is láttam múlthéten és piros is lett az arca a gyereknek.
2011. ápr. 29. 15:21
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Roppant kínos volt..
2011. ápr. 29. 19:24
 5/41 anonim ***** válasza:
62%
Én egyszer az egyik hipermarketben láttam, de az nem pofon volt. Azt nem tudom már, hogy sírt-e vagy csak kért valamit az 5 év körüli kisfiú, de az anyja megfogta a kis arcán a bőrt és megcsavarta. Idegből. Na az ilyet nem bírom. (nem mondanám rasszistának magam, de azért megjegyzem: "nemidénbarnult" volt a "kedves hölgy" és tudom, hogy ez az ilyeneknél szokás)
2011. ápr. 29. 20:52
 6/41 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos többször igen, meg rengetegszer annak, hogy ordítanak a gyerekkel, ahelyett, hogy megnevelnék. Néha nagyon sajnálom a kicsiket.
2011. ápr. 29. 21:48
 7/41 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos, igen. Át akart szaladni a 3 év körüli gyerek az úton, anyja felkapta és mint a rongyot, csépelte. Nem álltam meg szó nélkül, mire azt kaptam, ha nem fogom be a pofám, én is kaphatok. És nem kisebbségi volt....
2011. ápr. 29. 22:24
 8/41 anonim ***** válasza:
81%
22:24! Azért én inkább "megverném" a gyereket, minthogy elüsse az autó!
2011. ápr. 30. 01:26
 9/41 anonim ***** válasza:
85%
Egy játszótéren egy öt éves forma néger kisfiú olyan szépen eljátszott az apukájával, gondoltam is magamban, milyen klassz apa lehet, hogy ilyen lelkesen játszótereznek együtt, aztán amikor indultak, a kisfiú sírni kezdett, hogy maradna még, erre akkora ütések csattantak a hátsóján, hogy visszhangzott az egész játszótéren, persze a gyerek csak mégjobban bömbölt, az apa meg rángatta kifelé a kapun.
2011. ápr. 30. 07:23
 10/41 anonim ***** válasza:
75%

tegnap 20:52-es vagyok, ez OFF lesz, bocs

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha olyannak vagyok a szem/fültanúja, hogy a gyerek igazából semmi égbekiáltó dolgot nem csinált vagy nem is hisztizett igazán vagy hasonló és ezzel szemben akkora a "büntetés", én olyan sz*rul érzem magam. Hogy legszivesebben az ember odamenne és jól lekeverne egyet a "mintaszülőnek", de legalábbis jól megráznám, hogy Hééé! Na meg mit kaphat az a gyerek otthon... ehh.

2011. ápr. 30. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!