Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Voltál már szemtanúja, hogy...

Voltál már szemtanúja, hogy egy anyuka pl utcán/boltban stb pofont adott a gyereknek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 15:08
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer láttam ahogyan az apuka üti a kislányát... hát durva volt...

meg múltkor hallottam, hoyg egy anya ezt mondja a kb. 5éves gyerekének: Ha mégegyszer ezt csinálod akkor én felvágom az ereimet!

2011. ápr. 30. 12:34
 12/41 anonim ***** válasza:
68%
ma 01:26-nak: tudod, ha fogta volna a gyerek kezét, nem tudott volna elfutni. de neki fontosabb volt a barátnőjével pofázni.
2011. ápr. 30. 17:40
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, láttam. A gyerek lerántott egy polcot a boltban, egy halom minden összetört, nem is csodálom, hogy el lett verve.

Megjegyezném, hogy pont egy ismerősöm volt az, és védelmében szólhatok is, hogy normálisan neveli a gyerekét, semmi bajnem érte őket, ami ezt kiválthatta volna a gyereknél. (halál a családban, válás, veszekedés, stb.)

2011. ápr. 30. 18:00
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már,ráadásul a gyerekeim is látták.Nem szoktak kikapni,kicsit se,úgyh rettenetesen megdöbbentek-szinte előzmény nélküli volt,egy kislány ment előttünk az anyukájával,és a kislány leejtett egy kis botot ami a kezében volt.Lehajolt érte,és egy akkora pofont kapott erre,h még az én fülem is csöngött-,hosszú ideig beszéltek róla.Én nagyon rosszul éreztem magam tőle.
2011. ápr. 30. 23:00
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki megüti nyilvánosan(vagy bárhol) a gyerkőcét az szerintem is borzasztó.Bár szerintem vannak szituk amikor nem árthat egy ütés a kézre vagy popira.De ez már csak tényleg a legvégső esetben.Nekem is van egy 2,5 éves kisfiam,még nem kerültem vele ilyen helyzetbe,nem ütöttem még meg.Nem is áll szándékomban soha.De olyan volt már hogy erősebben kellett rászólnom,mert direkt olyat csinált amit előtte megkértem (többször)ne tegye.
2011. máj. 1. 07:55
 16/41 Elsa ***** válasza:
95%

Mindenki másképp neveli rosszul a gyerekét :(

:)

2011. máj. 1. 10:09
 17/41 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Ez nem egyszerű kérdés.Régebben bevett volt(már akinél),ma már akár büntetés is járhat érte.Szerintem valahol a középúton lehet a jó megoldás.Amikor csak lehet elkerülni,hogy akár csak kicsit is,de rácsapjunk a gyerekre.Viszont az úttestes esetnél elgondolkodtató,hogy éppen mi mással tudta volna büntetni a gyereket.( A beszólást inkább nem minősítem.)Higgyétek el,hogy sajnos sokszor a szép szó nem segít.Viszont nálunk a sarokba állítás,a játék elkobzás egész jól bevált.

2011. máj. 1. 14:09
 18/41 anonim ***** válasza:
71%
Engem egy másik fórumon csúnyán lepontoztak a kedves szülők, mert kiálltam amellett, hogy kreativitással kiváltható a fizikai büntetés.Örülök, hogy azért sokan gondolkodnak így, mert én még tényleg csak utcán találkoztam azzal, hogy egy anya megüti a gyereket, mert nem úgy viselkedik, ahogy elvárja.Olyankor odamennék, s én is adnék neki egy jó emberes nyaklevest, hogy megjegyezze, saját súlycsoportjában erősködjön!
2011. máj. 1. 14:41
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

igen,van egy ismerősöm aki folyton ütlegeli a gyerekeit,ez a módszere.(mentségére szóljon,az egyik elég hisztis is.)

Egyszer a gyerek elvette a huga játékát és elkezdte verni(egy játékbaba) és az anyja olyat rácsapott hogy sírt(fiú,13 éves).

2011. máj. 2. 16:09
 20/41 anonim válasza:
100%

Én pofont nem tudok felidézni, azonban egy eset megmaradt:

Anyuka és 2-3 éves kisfia mentek az utcán. A gyerek meglátott valamit egy kirakatban, és nagyon kellett volna neki, nem is tudtak volna tovább menni, ha az anya nem kezdi el teljes erejéből püfölni a fejét. Aztán adott egy hatalmasat a kis hátára, fölkapta és továbbmentek.

2011. máj. 2. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!