Voltál már szemtanúja, hogy egy anyuka pl utcán/boltban stb pofont adott a gyereknek?
én egyszer láttam ahogyan az apuka üti a kislányát... hát durva volt...
meg múltkor hallottam, hoyg egy anya ezt mondja a kb. 5éves gyerekének: Ha mégegyszer ezt csinálod akkor én felvágom az ereimet!
Igen, láttam. A gyerek lerántott egy polcot a boltban, egy halom minden összetört, nem is csodálom, hogy el lett verve.
Megjegyezném, hogy pont egy ismerősöm volt az, és védelmében szólhatok is, hogy normálisan neveli a gyerekét, semmi bajnem érte őket, ami ezt kiválthatta volna a gyereknél. (halál a családban, válás, veszekedés, stb.)
Mindenki másképp neveli rosszul a gyerekét :(
:)
Sziasztok!
Ez nem egyszerű kérdés.Régebben bevett volt(már akinél),ma már akár büntetés is járhat érte.Szerintem valahol a középúton lehet a jó megoldás.Amikor csak lehet elkerülni,hogy akár csak kicsit is,de rácsapjunk a gyerekre.Viszont az úttestes esetnél elgondolkodtató,hogy éppen mi mással tudta volna büntetni a gyereket.( A beszólást inkább nem minősítem.)Higgyétek el,hogy sajnos sokszor a szép szó nem segít.Viszont nálunk a sarokba állítás,a játék elkobzás egész jól bevált.
igen,van egy ismerősöm aki folyton ütlegeli a gyerekeit,ez a módszere.(mentségére szóljon,az egyik elég hisztis is.)
Egyszer a gyerek elvette a huga játékát és elkezdte verni(egy játékbaba) és az anyja olyat rácsapott hogy sírt(fiú,13 éves).
Én pofont nem tudok felidézni, azonban egy eset megmaradt:
Anyuka és 2-3 éves kisfia mentek az utcán. A gyerek meglátott valamit egy kirakatban, és nagyon kellett volna neki, nem is tudtak volna tovább menni, ha az anya nem kezdi el teljes erejéből püfölni a fejét. Aztán adott egy hatalmasat a kis hátára, fölkapta és továbbmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!