Hogy teszel igazságot, amikor mindkét gyereknek ugyanaz a dolog kell egész nap és folyton hisztiznek, nyafognak?
sehogy sem
én is elteszem és nem kapják vissza bárhogy hisztiznek is
mivel ált nem vagyok ott mikor kitör így nem tudok igazságot tenni hiszen mind a két gyerek azt mondja ö játszott vele először
eddig bevált nekem
olyan 10 perc és újra békesség van de csak másnap kapják meg amin összevesztek
Attól függ mi az. Ha tudok, akkor veszek kettőt, ha nem (pl. mind a kettő számítógépezni akar), akkor nekik kell megegyezni. Ha nem tudnak, akkor egyik sem játszik. Általában csak annyiban segítek, hogy az órát nézem és szólok ha váltás van.
Felhúzható konyhai órát vagy homokórát próbáltál?
Persze akkor azon van vita, hogy ki kezdje, de ezt is váltással általában lehet kezelni.
Nálunk is bevált, amit az első két válaszoló is írt.
Ha látom, kinél volt előbb, akkor ott marad, ha nem tudom, akkor elveszem. Hisztizik mind a kettő, de kb 1 perc és már el is felejtik.
Nekem eszembe sem jut venni mindenből kettőt. Tudják, hogy minden játék közös, hiszen testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!