Tapasztaltatok már olyat, hogy az óvónő elküldte a gyerkőcöt a pedagógiai szakazolgálathoz vizsgálatra, aztán végül nem kapott semmi kódot a gyerek?
18-as, ahogy írtam. Az ovoneni nővére a "döntő" ez ügyben a szakszolgálatnál.
Megy a fél csoport amúgy, csak rossz érzés, h úgy érzem semmibe nincs beleszólásom mit akarnak vele.
"Az ovoneni nővére a "döntő" ez ügyben a szakszolgálatnál."
Akkor majd szépen nem írod alá és fellebbezel a döntés ellen.
Ilyen egyébként rohadtul nincs, összeférhetetlen.
Hol történik ez? Ki ez a vezető?
17#meg se fordu6a fejedben hogy utálja az óvónő a gyereked?
Pfuj menni kell onnan!!
Menni kéne jah.... utál minket nagyon amúgy, de bíztam benne h azért egy pedagógus ezt félre tudja tenni. De valami nem jó, érzem. A fejlesztő pedagógusnak is szót fogad a gyerek, az alapozó tornásznak is megnyilt, az oviban ő a hibás láncszem. Nem tudom. De mikor elém rakta a papírt, hogy írjam alá, nem tudtam én igazán, mi ez... Azt mondta, ez a vizsgálat kell hozzá, hogy maradjon még egy évet. De annyi rosszat írt bele róla, hogy kedven van elvinni, csak hát félek azért na... Annyira státuszt akar adatni neki, hogy úgy érzem esélye sincs, le van írva a gyerek. Hogy mennyire összeférhetetlen, hogy rokona, nem tudom. Egyelőre nem akarok nyilatkozni, hogy melyik város, ha az illetékes ide téved valahogy biztos magára ismer, de nem merem megírni, hol vagyunk, mert aztán azzal vágom el őt a szakszolgálatnál. Csak én annyira hiszek benne, hogy meg kéne nézetni más pedagógussal is. Na, de mindegy
... majd lesz mostmár valahogy, el lett rontva nem kicsit.
"Azt mondta, ez a vizsgálat kell hozzá, hogy maradjon még egy évet."
Eddig ezt nem írtad, hogy ez a cél. Az valóban igaz, hogy amennyiben most a szakszolgálat btmn-t ad rá és ráírja, hogy javasolja az iskolahalasztást, akkor januárban már nincs dolgotok, nem nektek kell igényelni az iskolahalasztást az Oktatási Hivataltól.
Ha nem viszed el, akkor is meg van az esély, hogy maradjon, de akkor nektek kell majd igényelni.
Annyiban egészítek ki az utolsót, hogy egyénikre nem szokták megadni a halasztási kérelmet, ezért jobban jártok BTMN státusszal. Másrészt meg nem tudsz már fellebbezni normálisan, csak perelni..
És rádküldik a gyermekvédelmet is, ha ki akarod kerülni őket és “nem megadni a fejlesztést, amire a gyereknek szüksége van a felmérés alapján”.
Undorító a rendszer.
Váltsatok lakcímet(tartózkodási helyet) akkor más fogja vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!