Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tapasztaltatok már olyat,...

Tapasztaltatok már olyat, hogy az óvónő elküldte a gyerkőcöt a pedagógiai szakazolgálathoz vizsgálatra, aztán végül nem kapott semmi kódot a gyerek?

Figyelt kérdés
nov. 4. 08:30
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
nov. 4. 08:33
 2/38 anonim ***** válasza:
70%
Persze. Egyébként se tesznek semmilyen "kódot" a gyerekre, ha a szülő nem engedi.
nov. 4. 08:35
 3/38 A kérdező kommentje:
Ez úgy tudom, nem így van. Ha nem egyezem bele, küldik további vizsgálatra.
nov. 4. 08:41
 4/38 anonim ***** válasza:
80%
Márpedig így van. Én akartam "kódot", de még így is többször rákérdeztek a vizsgálat alatt, után, hogy biztos? Még meggondolhatom, sőt utána is van fellebbezési lehetőség.
nov. 4. 09:01
 5/38 A kérdező kommentje:
Mert nem volt annyira súlyos a helyzet? Nekem úgy mondták, h ha kétes, akkor lehet velük "alkudni", de ha egyértelműen megállapítanak nála valamit, fejen is állhatok, akkor is bejegyzik rá, mert alá írtam az engedélyt a vizsgálatra, és innentől nincs beleszólásom.
nov. 4. 09:04
 6/38 anonim ***** válasza:
69%
De kinek jó az, ha a gyerek nem kapja meg a kódot, pedig kellene neki?
nov. 4. 09:34
 7/38 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy így is fogok eljárni. Csupán érdekelt, milyen jogaim vannak még. Az óvónő szerint semmi joga nincs ma egy anyának a gyerekéhez, így kicsit kiszolgáltatva érezzük magunkat neki.
nov. 4. 09:36
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
7, olyannyira "enyhe", hogy autista és azóta megkapta az én kérésemre az sni-t is. De amikor még csak btmn-ért mentünk, szinte ki kellett könyörögni.
nov. 4. 11:05
 9/38 A kérdező kommentje:
Értem.
nov. 4. 11:52
 10/38 anonim ***** válasza:
32%

6

Ez a probléma mértékétől függ.

Pl ha nem súlyos de megkapja a kódot, már csag integráló iskolába mehet, már mások a követelmények, továbbtanulásnál rendkívül korlatozottak a lehetőségei.

Érdemes jól átgondolni.

nov. 4. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!