Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Düh roham kezelése hogy...

Düh roham kezelése hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
15 éves értelmi sérült autista fiam kiegyensúlyozott jó kedélyű gyermek volt,kisebb düh rohamai mindig is voltak de de ilyen durva amit mostanában csinál még nem, egészen októberig nagyot változott a düh rohama tör, zuz, nekem támad követ én vagyok a célpont. Gyógyszert szed 3 éve fél ripedont nem rég lett emelve delbe fél és este fél szem eddig jó. Kérdésem az lenne kihogy kezeli ezt a helyzetet kizokkenteni nem lehet és csak úgy rá jön a semmiből a düh roham és már durván.

2024. júl. 4. 09:56
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Látod, még így sem biztonságos. 😞
dec. 16. 20:13
 42/42 anonim ***** válasza:
elobb utobb megol teged. miert nem adod be intezetbe mielott vegzetesse valik a dolog????? ez felelotlenseg es nem szeretet.
dec. 17. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!