Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Düh roham kezelése hogy...

Düh roham kezelése hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
15 éves értelmi sérült autista fiam kiegyensúlyozott jó kedélyű gyermek volt,kisebb düh rohamai mindig is voltak de de ilyen durva amit mostanában csinál még nem, egészen októberig nagyot változott a düh rohama tör, zuz, nekem támad követ én vagyok a célpont. Gyógyszert szed 3 éve fél ripedont nem rég lett emelve delbe fél és este fél szem eddig jó. Kérdésem az lenne kihogy kezeli ezt a helyzetet kizokkenteni nem lehet és csak úgy rá jön a semmiből a düh roham és már durván.

júl. 4. 09:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Úgy látom hogy hirtelen haragos lett hirtelen kibukik ami eddig nem valt rá szokott csapkodni az újat harapni aztán át ment rajta nem verekedett most nem tudom mi történt vele.
aug. 4. 16:36
 32/37 A kérdező kommentje:
Doktornőnek be telefonálok elmondom a panaszt az asszintensnő tovább közli neki aztán visszahív. Most legutóbb is így volt azt üzente adjam továbbra így a gyógyszert, szóval ennyibe kimerült a pszichiáter.
aug. 4. 16:38
 33/37 anonim ***** válasza:
Merre laktok, melyik megye?
aug. 4. 17:12
 34/37 A kérdező kommentje:
Vas megye, Sárvár
aug. 4. 17:59
 35/37 anonim ***** válasza:
Akkor passz, azt a részt nem ismerem, tőlünk nagyon messze vagytok.
aug. 4. 19:01
 36/37 A kérdező kommentje:
A megyében egy gyerek pszichiáter van magánba meg nem találok a közelbe csak pszchiologust
aug. 4. 19:05
 37/37 anonim ***** válasza:

Magánba egyébként másik megyébe is el lehet vinni, ott nincs olyan H nem oda tartozik, ha van rá keret/lehetőség.

Egyébként nincs benne tapasztalatom, viszont a témában több szülőtől is hallottam, illetve orvostól, hogy az autistáknak (amúgy a gyerekeknek is, de nekik fontosabb) nagyon fontos a napirend óra pontossággal.

szept. 15. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!