Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Használ-e a hisztis gyereknek...

Használ-e a hisztis gyereknek az elfenekelés?

Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 09:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én hisztis elkényeztetett kisgyerek voltam.

És igen, földhözvágtam magam ha nem kaptam meg valamit és anyum el is sétált de akkor elkezdtem toporzékolni és inkább megvette nekem a Holdat is csak hagyjam abba... emlékszem az egyik kirohanásomra egy csövön át felfújható lufiért, ami ahogy leeresztett sípolt a cső végén levő dolog és hazavittem és kb. 1 óra után rájöttem, hogy anyumnak igaza volt, már nem is érdekes a dolog.

Egyébként labdát, lufit, mindent ami repült, vagy színváltós, vízberakhatós volt nekem kellett.

Sztem am ha ki is sétált volna akkor utánarohantam volna, de így mindig tudtam hogy visszajön :D:D wáááháááhááá vagy ha rábízott volna vkire és titokban figyelt volna rám amíg ő elmegy, magyarul átvágnak tökre bejött volna...

Am még a nagy pofámat szappanos mosással sikerült korrigálni. :D:D

Egyik barátnőm hisztijét meg hidegzuhannyal...

Ja és tök normális húszéves vagyok, tehát attól hogy hisztis megmondós gyerek voltam, nem vagyok egy elcseszett felnőtt. :D

2011. márc. 4. 01:43
 32/34 anonim ***** válasza:

előző vagyok és seggreveréssel csak durcázást lehetett nálam kiváltani, meg utána lelkiismeretfurdalást csináltam a szüleimnek - ez fáj! ez fájt! megmondalak a nagyinak! és bőgős sértődött nézést nyomtam.

Aztán ha jött bocsánatot kérni akkor meg nem akarok veled beszélni :D

közben meg nem is fájt annyira hahaaa szóval az nekik volt rosszabb lelkiekben :D:D

2011. márc. 4. 01:46
 33/34 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Csak jobban sír, begerjed, később nyugszik le, és máskor úgyis megcsinálja újra. Ráadásul észre sem veszed, hogy a végére már te is hisztizel. Tus, locsolás, odacsapás, ezek szerintem a hiszti felnőtt változatai.

Eszméletlen türelemjáték a gyereknevelés, vannak nehéz szituk, elszakad a cérna nálunk is, de nálunk még mindig a türelmesebb válik be jobban. Velem mostanában a kisfiunk könyebben kezelhető, míg a férjemmel még mindig ugyanolyan. Neki meg van az ő technikája, kiabál rá, néha odacsap (nem megveri) Én is bekallódtam a kiabálásba, csaptam is oda, de annyira rossz érzésem volt utána, és nem akartam rászokni. Szerintem nagyon rá lehet ugyanis, és eltud durvulni a dolog, onnantól kezdve meg honnan tanulhatná meg a gyerek, hogyan is kell normálisan magától lenyugodni, mikor a szülei sem tudnak.

Szóval per pillanat használ, vagyis nem igazán, mert mégjobban sír, inkább aki csap annak használ, mert kiélte erősebb voltát, de mégsem nyert !

Ugyanazt a technikát kell ugyanabban a szituban használni többször sokszor nálam ez vált be.(és az nem agresszív)

2011. márc. 5. 05:14
 34/34 anonim ***** válasza:
Használ, de csak abban a pillanatban.
2020. jan. 2. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!