Használ-e a hisztis gyereknek az elfenekelés?
Én hisztis elkényeztetett kisgyerek voltam.
És igen, földhözvágtam magam ha nem kaptam meg valamit és anyum el is sétált de akkor elkezdtem toporzékolni és inkább megvette nekem a Holdat is csak hagyjam abba... emlékszem az egyik kirohanásomra egy csövön át felfújható lufiért, ami ahogy leeresztett sípolt a cső végén levő dolog és hazavittem és kb. 1 óra után rájöttem, hogy anyumnak igaza volt, már nem is érdekes a dolog.
Egyébként labdát, lufit, mindent ami repült, vagy színváltós, vízberakhatós volt nekem kellett.
Sztem am ha ki is sétált volna akkor utánarohantam volna, de így mindig tudtam hogy visszajön :D:D wáááháááhááá vagy ha rábízott volna vkire és titokban figyelt volna rám amíg ő elmegy, magyarul átvágnak tökre bejött volna...
Am még a nagy pofámat szappanos mosással sikerült korrigálni. :D:D
Egyik barátnőm hisztijét meg hidegzuhannyal...
Ja és tök normális húszéves vagyok, tehát attól hogy hisztis megmondós gyerek voltam, nem vagyok egy elcseszett felnőtt. :D
előző vagyok és seggreveréssel csak durcázást lehetett nálam kiváltani, meg utána lelkiismeretfurdalást csináltam a szüleimnek - ez fáj! ez fájt! megmondalak a nagyinak! és bőgős sértődött nézést nyomtam.
Aztán ha jött bocsánatot kérni akkor meg nem akarok veled beszélni :D
közben meg nem is fájt annyira hahaaa szóval az nekik volt rosszabb lelkiekben :D:D
Szerintem nem. Csak jobban sír, begerjed, később nyugszik le, és máskor úgyis megcsinálja újra. Ráadásul észre sem veszed, hogy a végére már te is hisztizel. Tus, locsolás, odacsapás, ezek szerintem a hiszti felnőtt változatai.
Eszméletlen türelemjáték a gyereknevelés, vannak nehéz szituk, elszakad a cérna nálunk is, de nálunk még mindig a türelmesebb válik be jobban. Velem mostanában a kisfiunk könyebben kezelhető, míg a férjemmel még mindig ugyanolyan. Neki meg van az ő technikája, kiabál rá, néha odacsap (nem megveri) Én is bekallódtam a kiabálásba, csaptam is oda, de annyira rossz érzésem volt utána, és nem akartam rászokni. Szerintem nagyon rá lehet ugyanis, és eltud durvulni a dolog, onnantól kezdve meg honnan tanulhatná meg a gyerek, hogyan is kell normálisan magától lenyugodni, mikor a szülei sem tudnak.
Szóval per pillanat használ, vagyis nem igazán, mert mégjobban sír, inkább aki csap annak használ, mert kiélte erősebb voltát, de mégsem nyert !
Ugyanazt a technikát kell ugyanabban a szituban használni többször sokszor nálam ez vált be.(és az nem agresszív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!