Ha elfenekeled,abba hagyja az orditàst? Utàna többet sosem hisztizik? Nem hinnèm.... Na innen làtszik,hogy nem hasznàl hosszú tàvon. A figyelmen kívül hagyàs, levegönek nèzès annàl inkàbb. Csak egyes anyukàknak nehèz tartani az önkontrollt ès legszivesebben felkennèk a gyereket hiszti közben a bolt polcàra. Azzal, hogy csapkodod,a sajàt hirtelen dühödet vezeted le rajta,ahelyett hogy otthagynàd. Ha nincs a legjobb közönsèg,anya a közelben, abba fogja hagyni.
2010. szept. 22. 15:52
12/34 anonim válasza:
Azt mondjátok haszál, és olyat is hallottam már, h üsse csak meg a gyereket úgyis elfelejti majd nagykorára.
Engem anyám életemben egyszer kb 5 évesen ütött meg, én ott és akkor meggyűlöltem, máig is rossz a kapcsolatunk és még mindig tisztán emlékszem rá. Az én egyetlen anyám, akinek szeretnie és óvinia kéne megüt?
Én abban a hitben vagyok, bár még nincs gyerekem, h mindent meg lehet oldani verés nélkül, és undorító megütni egy nálad 100x gyöngébb, védtelen gyereket.
Undorító, és a primítívséget tükrözi.
2010. szept. 22. 22:30
13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos választ.
2010. szept. 22. 23:19
14/34 anonim válasza:
hogyne! főleg latexben!
2010. szept. 24. 04:45
15/34 anonim válasza:
Nállunk csak a víz jött be de csak finom szembecsapkodás...nem a csap alá.
2010. szept. 24. 22:37
16/34 anonim válasza:
A gyermek elméjéhez kötetett a bolondság de a vessző messze elűzi azt.
Como la Biblia dice
2010. szept. 25. 03:56
17/34 anonim válasza:
Én hagytam, had hisztizzen. Ha nincs néző hozzá, minek műsort csinálni. Tehát, ha nem reagálsz rá és nem akarod mindenáron megnyugtatni, rájön, h ez nem vezet sehova, és nem fog hisztizni többet. Pedig hányásig fokozta egy műanyag gitár miatt a hisztit. Azt mondtam neki, h lehet, eddig arra gondoltam, h megveszem neki, ha lesz pénzem rá, de a hiszti miatt rájöttem, h már nem akarom megvenni soha... Ha meg nyilvános helyen vagy, azt ajánlom, h ne hallgass azokra akik azt mondják, "miért nem csinál vmit azzal a szegény gyerekkel". Neked kell utána elszenvedni a folyamatos hisztiket, nem nekik.
2010. szept. 25. 15:27
18/34 anonim válasza:
Elöszőr volt hogy , én is rácsaptam a fenekére mikor már annyira hisztizet de rájöttem felesleges szegény gyerek csak jobban belekezdet az üvöltözésbe hatásosabb aza módszer hogy mikor hisztizik szépen legugolok hozzá meg fogom a kezét és határoztott hangon mondom neki hohgy ha abba hagyta az ilyen féle viselke4dést jöhet be hozzám és szépen ott hagyom kimegyek a szobából utána kb 5 percig még visit meg dobálja magát de ugy teszek mintha nem is érdekelne Aztán mikor megnyugszik bejön és bocsánatot kér
2010. szept. 26. 11:15
19/34 ekeke válasza:
a hisztis te magad vagy, téged kéne elcsapkodni. a gyermekkel való bölcs, józan, tiszta, szeretetteli bánásmód során a gyermek számára ISMERT eszközökből hiányzik a hiszti, tehát más módszerekkel hívja fel a figyelmet. ha meg már magadon nem tudsz változtatni: teljes mértékben ignoráld addig a gyermeket, míg használja a hiszti-technikát. azt a hülyeséget meg, hogy nézd milyen kamion vagy csigabiga, felejtsd el, akkor folyamatzos műsorcsináló-és foglalkoztatórobotjává fog tenni. pá
2010. szept. 27. 07:56
20/34 anonim válasza:
Valamit nem kap meg az a gyerek, vagy nem hallgassátok meg.
Semmiképpen nem használ.
Rossznak nem születnek a gyerekek.
A szülő tudja elrontani, főleg ilyen felfogással mint Te.
Emlékezzél vissza Anyukád nevelésére.
Ha sokszor kikaptál, azért ne üssed meg a gyerekedet, ha pedig nem vertek meg, akkor azért Te se verd meg.
Olyan gyorsan felnőnek, légy türelmes, meghálálja egyszer neked a sors.
Legalább is nem lessz lelkiismeretfurdalásod öregségedre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!