Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ennek a gyereknek az anyja...

Ennek a gyereknek az anyja hogy nem szégyelli magát szerintetek?

Figyelt kérdés

Van az utcában egy kb 3-4 éves forma "kislány". Azért írom idézőjelben, mert kislánynak nálam addig számít, amíg nem viselkedik így, mint ez a... nem is tudo mi.

Megy az utcán, és mindenkire kiölti a nyelvét először is, de ez a kisebbik rossz (megjegyzem, már ezért pofán tudnám vágni), de direkt nekimegy egy öreg néninek rendszeresen azzal a kis műanyag motorjával. A néni bottal jár, egyszer el is esett miatta. Ha rosszabb napja van a kölyöknek, belerúg a vele kb. egyidős gyerekekbe, meg a kisebbekbe (de nagyobbal már nem mer kezdeni...). Emellett az a fura, hogy nem hisztizik, tehát nem azért csinálja, hogy felfigyeljenek rá. Igazából egy hangja nincs eközben, sunyin, szó nélkül jön oda nyalvet öltögetni, vagy a szomszéd kétévesébe belerúgni. És aztán vigyorog, és nem ám elszalad, szép lassan elsétál. Kezdem azt hinni, hogy ez az alaptermészete a kölyöknek.

És mit csinál a jó édesanyja, mikor ezeket látja? SEMMIT! Megy tovább előre, mint a birka. Rá se szól a gyerekre, aztán folytatja vele a beszélgetést, hogy pl. mit főzzön. Pedig látta azt is, mikor izomból belerohant a nénibe motorral. Semmi elnézést vagy ne csináld. Semmi.

Hogy nem szégyelli magát?

Bocs, ha helyenként erősen fogalmaztam, de irritál ez a gyerek, egyszerűen.

2010. szept. 15. 13:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A kristálygyerekek pont nem ilyenek...
2010. szept. 22. 21:56
 22/24 anonim ***** válasza:
Tipikusan az a szülő,aki "sz.rik" a gyerekére.Nekem is volt egy osztálytársam,akit meghívtam a szülinapomra(8-9 éves lehettem még anno).A gyerek az anyjával jött,és a gyerek folyton csúnyán beszélt,de nagyon súlyos dolgokat mondott.És az anyja is látta,de nem szólt semmit,csak ott ült nyugodtan.
2011. ápr. 1. 22:55
 23/24 anonim ***** válasza:
Én beleverném a kis ge*i k*rva fejét a betonba az biztos.
2012. júl. 27. 13:47
 24/24 anonim ***** válasza:
ja bocs persze nem kristály hanem indigó, bocs elirtam:-((
2012. júl. 29. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!