Megtartanátok a gyereketeket ha nem egészséges?
Nem tudom. Van egy ismerősünk, aki születése óta epilepsziás, és valószínű, hogy nem is fog meggyógyulni.
Az édesanyja olyan jó ember, hogy nem tudom elmondani! Figyel Rá, törődik Vele, és végtelen türelmes. Azt belátom, hogy én ezt nem tudnám csinálni...Úgyhogy őszintén megmondom, nem tudok válaszolni!!!!! ( de minden elismerésem azoké, akik megtartják/megtartották a BETEG gyermeküket )
Ez betegségtől is függ szerintem.
Az én pici lánykámnak nem voltak veséi (egymillióból 1nek nincs...) és a 19. héten elvették tőlem. A mai napig a szívem szakad meg érte, de nem tudott volna életben maradni. Ha csak 1 veséje is van... :(
Igaz, azóta született egy tüneményes, édes kisfiam, de soha nem fogom elfelejteni a lányomat.
Nagyon nehéz döntés, biztosan beleőrülnék, ha meg kellene hoznom úgy, hogy a babám életképes, csak "beteg"...
Nem tudom a választ, de leirom az én történetem.
20 éves voltam amikor az elsö terhességemnél az AFP nagyon magas lett. azt mondták ne tartsam meg. Nem engedtem a család és védönö nyomásának. született egy egézséges fiam aki ma már 20 éves. 5 évre rá ikreket vártam. Azt monták keringési és szivbetegek.A 24 héttöl már én is veszélyben voltam igy bele egyeztem a szülés inditásba. Indok remegtem, hogy az akkor 5 éves fiam anya nélkül marad. Utána 2 év rémálmokkal gyötört éjszakák, pszichologus, válás. Nem tudtam megbocsajtani magamnak soha. 35 évessen tudtam újra válalni, hogy gyerekem legyen. Az elözmények miatt tényleg minden vizsgálatott elvégeztek rajtunk.Minden renden volt. Megszülettett a kisfiam "egézségessen". Gyönyörü, imádni való most 4 éves és autista. De soha nem bántam meg, hogy van söt nem tudom elképzelni , hogy ne lenne.
Szia!
2. terhességemnél,a 18.heti genetikai ultrahangon a leletek alapján azt mondták,hogy valószínűleg dawn-kóros a kisfiam.
Levették a magzatvizet,és szerencsére 5 hét alatt minden rendbe jött(máig sem értem hogyan...,bár végig szedtem az Elevitet).
Amikor kiderült,megbeszéltük a férjemmel,ha beteg mindenképpen megszakíttatjuk a terhességet.
Van baráti körben ilyen kisfiú,és látom,mennyire tönkre tette a család életét:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!