Megtartanátok a gyereketeket ha nem egészséges?
Nem könnyű a kérdés. Amikor terhes voltam, akkor rossz lett a genetikai uh eredményem. Akkor azt mondtam, hogy ha beteg, nem tartom meg. De akkor is nagyon sokat gondoltam rá, és az biztos, hogy az a fájdalom, hogy 20 hetesen meg kell(ett volna) szülnöm, örökre elkísér. De úgy gondolom, hogy nem tudnám feláldozni magam/férjem/családom/majdani egészséges gyermekem/vagy pont a beteg gyerek miatt nem lenne több gyermekem.
És mi lenne vele, ha én meghalok? Ki fogja majd akkor gondozni?
Azóta megszületett a makk egészséges babám, és így visszagondolva viszont a szivem szakad meg, hogy majdnem elvetettem (a 20ik héten). De ugye ez nem reális, hisz egészséges.
Viszont mindent megtennék/tettem, hogy kiderüjön tényeg beteg-e, nem csak az uh nem látta jól (esetünkben).
Szóval mindent összevetve: nem.
Ja, és mivel itt van a makk egészséges lányom, ha most terhes lennék egy beteg babával, a lányomtó venném el azt a plussz törődést, amit a beteg baba egy egészségesen felül igényel.
Ha fennállna ennek a lehetősége akkor inkább nem szülném meg( de itt olyanra gondolok,mint a down-kór).
Ha pl kiderülne,hogy vak lesz vagy egy végtagja hiányzik,akkor megtartanám, mert ezzel egyedül is képes lesz együtt élni,nem szorul majd a segítségemre.
De a komolyabb,gondozást igénykő betegségek már szerintem tényleg mindenkivel szemben "kegyetlenség".Tehát attól függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!