Ha sérült gyermek születik, hogyan lehet feldolgozni, és nem folyton az egészséges társait "irigyelni"?
Szia!
Te szerencsés vagy,mert azon gondolkodhatsz,hogy milyen lenne egészségesen.Nálam az volt a kérdés meddig maradhat életben.Sajnos nekünk csak egy hónapunk volt.Terhesen tudtam,hogy beteg lesz,de nekem is a pici Angyalkám volt.
"Amit a jó Isten elvett a fejükből,azt mind odaadta a szívükbe." Ha értelmi sérült,ha egyéb, másba lásd meg a szépet benne.
Szülőként voltam érintve,később szakmám lett. Imádok velük dolgozni,csodálatosak,aranyosak.
Sokkal jobb ez a pálya, mint az eredeti,pedig mindenki hülyézett amikor váltottam.Sokkal boldogabb vagyok velük,mint előző szakmámba.Őszinték,megbízhatóak,még vannak értékeik,jobban kötödnek az emberhez(akár szülőhöz,akár pedagógushoz)mint az átlag gyerek(pedig nekem is van 4 saját gyerekem). Próbálj belenyugodni,és akkor rögtön kisüt a nap,és látod mibe különb Ő a többinél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!