Egyszerúen nem jövök ki a gyerekemmel, más is van így?
1 éves koráig voltunk relative jóban, azóta évről-évre romlik a helyzet.
3-4 évesen már egyértelmű volt, hogy én nem bírok vele huzamosabb ideig együtt lenni. Most 9 lesz, és az agyamra megy. Teljesen más személyiség, nem törődik mások érzéseivel sem, leszarja, ha ideges vagyok rá, vagy kérek valamit. Van 2 másik gyerekem, velük minden rendben van, szerintem nem én rontottam el a nevelését, mindhárom gyereknek ugyanaz az apja is. De ő az őrületbe kerget, szinte napi szinten. Már ott tartok, hogy remegek az idegtől, annyira felidegesít.
"Azért az sokat elmond a kérdezőről, hogy pár mondat alatt se sikerült megzaboláznia az indulatait, még idegenek előtt sem..."
Azt mondja el, hogy elöntött az ideg, kijöttem a gyerekszobából, leültem a gép elé és itt adtam ki a mérgem. Ennyit mondd el. Rólad meg azt, hogy egy ítélkező ember vagy.
Voltunk szakembernél, vele szépen elbeszélgetett, annyit mondott, hogy szerinte nem tud min segíteni, mert nincs semmi gond vele.
"És miért nem fordulsz szakemberhez? Miért??"
És te miért nem olvasod el, amiket írok, miért?? Akkor minek írsz, ha nem olvasod?
Ah, bzmeg, gondoltam itt lehiggadok, mert vannak mások is úgy, mint én. De őszintén? Tévedtem.
Megyek egyet tornázni inkább, annak van értelme. Ennek itt nincs.
"Te tényleg azt hiszed, hogy nem ezt csináltam??? Hogy teljesen idióta vagyok?El se tudod képzelni, hogy van olyan gyerek, akit ez nem érdekel és akinek ez egyszerűen _nem elég_??"
#5-#7. vagyok. Ne haragudj kérdező, próbáltam segíteni, erre te legorombítasz, csak mert mérges vagy. Hát segítsen neked a radai rosseb, tudod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!